iPhone 6 Plus – problema deranjantă pe care aș vrea să o văd rezolvată în iOS 8.1 (Video)

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=Q4qiO_wUf-c&w=400&h=300]

  Deși compania Apple a încercat să lanseze un iOS 8 cât se poate de bun pentru iPhone 6 Plus, din păcate inginerii săi au lăsat un bug extrem de deranjant care afecteaza milioane de utilizatori ai acestui terminal. În clipul video de mai sus veți vedea că vorbim despre o problemă privind setarea corectă a orientării ecranului terminalului în momentul rotirii, acesta blocându-se în anumite momente de utilizare fără a reveni la orientarea normală indiferent cum rotim dispozitivul.

  Problema a existat în iOS 8 și în iOS 8.0.2, dar din păcate în versiunile beta ale iOS 8.1 ea nu a fost rezolvată, așa că nu pot decât să sper că build-urile testate de către Apple cu partenerii săi conțin o rezolvare pentru ea. Deși am văzut deja că problema afectează un număr mare de posesori de terminale iPhone 6 Plus din străinătate, sunt curios câți dintre voi o intâlniți în utilizarea de zi cu zi a terminalelor voastre.

13 COMENTARII

  1. Intrebare pt toti: se indoaie sau nu iphone 6 ?? Nu stiu ce sa aleg intre 6 si 6 … Imi place ecranul marr dar nu vreau sa fie fragil… Multumesc