Microsoft smartwatch urmează să fie lansat in săptămânile următoare

  Microsoft, una dintre cele mai mari companii de pe glob și o principală competitoare a celor de la Apple, se pregătește să lanseze Microsoft smartwatch în perioada imediat următoare într-o conferință organizată de americani. Microsoft smartwatch va putea monitoriza bătăile inimii utilizatorilor, iar partea cea mai importantă este că va oferi între una și două zile de utilizare pentru posesorii săi, majoritatea smartwatch-urilor oferind o autonomie mai mică pentru posesori.

Microsoft is gearing up to launch a wearable device within the next few weeks, Forbes has learned. The gadget is a smart watch that will passively track a wearer’s heart rate and work across different mobile platforms. It will also boast a battery life of more than two days of regular use, sources close to the project say.

  Separat de aceste caracteristici, se pare că viitorul produs al celor de la Microsoft urmează să aibă disponibile și unele funcții preluate de la Kinect-urile lansate pentru Xbox-urile companiei, insă deocamdată nu se știe despre ce este vorba. În final rămâne o componentă extrem de importantă care trebuie avută în vedere și vorbim mai exact despre compatibilitatea cu multiple platforme, inclusiv cea a companiei Apple, așa că poate veți fi interesați de el în momentul în care va fi lansat pe piață.

  În contextul în care Apple va lansa Apple Watch la începutul anului viitor, competitorii săi se grăbesc să aducă pe piață produse similare cât se poate de repede, însă rămâne de văzut daca ele vor avea succes.

1 COMENTARIU