iOS 8.1 – iată de ce să faci update

 

UPDATE: iOS 8.1 a fost lansat, afla aici detaliile!

Lansarea iOS 8.1 va avea loc în aceasta seară pentru iPhone, iPad și iPod Touch, noua versiune a sistemului de operare aducând puține noutăți pentru utilizatori, dar asta doar la o primă vedere. Lansarea iOS 8.1 aduce în principal o multitudine de schimbări interne despre care Apple nu va vorbi în changelog-ul oferit public în iTunes pentru posesorii de iPhone, iPad sau iPod Touch, însă ele sunt extrem de importante deoarece foarte multe probleme ale iOS 8 sau iOS 8.0.2 vor fi rezolvate prin acest update.

iOS 8.1 lansare

  Lansarea iOS 8.1 este momentul potrivit pentru a face update la noua versiune a sistemului de operare deoarece Apple a rezolvat majoritatea problemelor existente în versiunile anterioare, chiar dacă în iOS 8.1 beta 2 voi încă nu le-ați experimentat. Din momentul lansării iOS 8.1 beta 2 și până în prezent compania Apple a îmbunătățit constant sistemul de operare în timp ce l-a testat cu partenerii săi, astfel că build-ul nou va conține rezolvări suplimentare de probleme si îmbunătățiri de performanțe față de ceea ce știați deja.

  Daca în momentul lansarii iOS 8 v-am spus să vă feriți de instalarea acestei versiuni a sistemului de operare din cauza problemelor, acum vin cu o recomandare opusă, instalarea fiind recomandată si în curând necesară. Nu va trece foarte mult timp până când dezvoltatorii de aplicatii își vor concepe titlurile numai pentru iOS 8 sau iOS 8.1, iar în acel moment veți fi obligați să faceți update fie că vă place sau nu, așa că ar fi bine sa nu ajugeți în situația de a face un update rapid si nesigur atunci.

  iOS 8.1 va fi disponibil diseară începând cel mai probabil cu ora 20:00. Dacă aveți alte întrebări, le aștept în comentarii.