Prima Pagina Apple iPhone 6 și iPhone 6 Plus – Tim Cook ne spune când...

iPhone 6 și iPhone 6 Plus – Tim Cook ne spune când vor fi stocuri suficiente în magazine

  iPhone 6 și iPhone 6 Plus urmează să fie disponibile în peste 60 de țări până la sfârșitul acestei luni, însă asta nu înseamnâ că ele vor fi disponibile în cantități suficiente în țările în care ele vor fi disponibile. Compania Apple a crescut producția de terminale iPhone 6 Plus la partenerii săi din Asia cu mai bine de o săptămână de zile în urmă și se așteaptă ca acest model al iPhone 6 să fie disponibil în cantități mult mai mari în următoarea perioadă, dar ele nu suficient de mari pentru a acoperi cerearea de pe piață.

  iPhone 6 și iPhone 6 Plus vor fi disponibile în cantități mai mari în perioada imediat următoare pe piață, însă în urma unei analize făcute de către angajații lui Tim Cook, se pare că oferta va suplini cererea abia la începutul anului viitor. În această idee, multor utilizatori le va fi greu să cumpere unul dintre cele două produse noi în perioada imediat următoare, așa că dacă veți avea ocazia de a cumpăra un terminal în perioada următoare, ar fi bine să beneficiați de oportunitate.

  Pe de altă parte, în România ambele terminale pot fi cumpărate din această pagina, chiar cu peste 300 LEI reducere.

 • iulian

  In Anglia iphone 6 se gaseste numai daca il comanzi si asta dupa trei saptamani.Cererea este foarte mare.

 • Ionel CRACIUNEL

  Anul asta apple a avut noroc cu mine 🙂 cand eram 100% hotarat sa las 5S-ul fara upgrade si sa-mi cumpar un nexus ce sa vezi … nu numai ca nexus-ul si dublat dimensiunea, si-a dublat chiar si pretul :)) asadar fac upgrade la ip 6, comanda direct la a mea scumpa matusa in Vacaville California si aia e… ghinion google 🙂

 • Razvan

  vrajeala ieftina
  se gasesc peste tot. momentan sunt in cypru si se gaseste la liber de cumparat in magazine

 • @Razvan: Dar la ce pret ?