Prețuri iPhone 6 in România

  Prețurile iPhone 6 in România pentru lansarea oficială care urmează să aibă loc pe data de 31 octombrie reprezintă una dintre marile necunoscute cu privire la disponibilitatea acestor terminale în tara noastră. Dacă ne uităm acum la prețurile practicate de către magazinele online din țara noastră pentru acest terminal vom vedea că ele sunt cu aproximativ 70€ – 200€ mai mari decât cele practicate de către compania Apple în Apple Store-urile sale din Europa, de exemplu.

Prețuri iPhone 6 in România

  Lansarea iPhone 6 in România va aduce desigur o scădere a acestor prețuri de vânzare, iar dacă intenționați să faceți o achizitie de la un operator de telefonie mobilă, atunci pretul standard va fi cel de Apple Store, adică echivalentul în LEI a 700€. Dacă în schimb veți dori să cumpărați terminalul de la magazinele online sau de la resellerii autorizati, ei bine prețurile posibile pe aveți listate mai jos, ele fiind calculate în baza celor practicate anul trecut de către magazine.

  Desigur că aceste prețuri nu sunt sigure și probabil vor fi ușor mai mari sau mai mici, însă nu vor diferi foarte mult de această valoare, având în vedere că cele practicate anul trecut pentru iPhone 5S au fost mult mai mari. Desigur că magazinele onlie pot alege oricând să vândă terminalele la prețuri mult mai mari, iar asta deoarece vor exista puține unități în stoc, iar cererea va fi enormă, după cum probabil vă imaginați deja.

  În final vă spun că deși operatorii de telefonie mobilă vor avea la început cele mai mici prețuri, unitățile alocate vânzărilor fără abonamente vor fi extrem, extrem de puține.