Apple ne prezintă viitorul și el arată grozav!

Apple Think Different  O dată la câțiva ani de zile compania Apple rupe rândurile producătorilor de terminale mobile și aduce pe piață produse care conțin evoluții tehnologice enorme pe care competitorii săi nu le pot implementa destul de repede în propriile terminale mobile. În 2012 am vorbit despre procesoarele cu arhitectura de 64 de biți, iar anul acesta vorbim despre implementarea primului procesor triple-core într-un iDevice, iPad Air 2 fiind cea mai rapidă tableta de pe piață, dar și cel mai rapid terminal mobil.

  Prin iPad Air 2 Apple ne spune că anul viitor iPhone 7 și iPhone 7 Plus vor avea procesor triple-core cu 2 GB RAM, iar performanțele lor ar putea fi cu mult mai mari decât a oricăror altor produse similare ce vor fi lansate pe piață până atunci. iPad Air 2 are în momentul de față cu 30% mai multă putere de procesare decât cel mai rapid terminal mobil concurent și vorbim despre o diferență enormă pe care Samsung sau HTC o vor compensa extrem de greu în următoarele luni de zile.

  Nimeni nu  a prezis faptul că Apple va implementa un procesor triple-core în iPad Air 2, nimeni nu a crezut că sporul de performanță va fi atât de mare față de terminalele concurente, însă iată că Apple a reușit să ne surprindă din nou. Implementarea unui hardware atât de puternic demonstrează faptul că Apple ne pregătește noi funcții care necesită putere de procesare suplimentară în iOS 9, așa că viitorul se anunță a fi extrem de interesant.