iPhone 6 are o nouă problemă, se colorează pe margini dupa plasarea în buzunare

  iPhone 6 a fost târât prin scandalul bendgate în care unii au încercat să demonstreze faptul că terminalul se îndoaie prin simpla plasare în buzunarul pantalonilor, însă cei dintre voi care dețineți un asemenea terminal știți că realitatea este alta. Pentru că acel scandal a trecut, acum cineva încearcă să pornească altul nou, punând de această dată în prim-plan faptul ca marginile terminalului s-ar colora prin simpla purtare în buzunare de către utilizatori, vopseaua folosită pentru blugi murdărindu-i carcasa.

  iPhone 6 cu o asemenea problemă este prezentă în imaginile acestui articol publicate de către website-ul bgr.com, însă doar versiunea aurie pare să fie afectată de această “gravă problemă” pe care Apple nu o poate corecta. Versiunea aurie a iPhone 6 are marginile despărțitoare ale carcasei de culoare albă, astfel că ele se pot murdări ușor dacă purtați terminalul în buzunar, utilizatorii afectați de problemă contactând Apple pentru ajutor și fiind ignorați după ce recomandările companiei nu i-au ajutat.

  Angajatii Apple le-au cerut utilizatorilor să spele carcasele terminalelor cu săpun sau produse de curățat diverse materiale ori obiecte, însă se pare că nimeni nu a avut succes în a rezolva problema. Ca să fiu sincer nu știu câți oameni vor pierde somn din cauza acestei “probleme”, dar puteți vedea cât de inventivi sunt unii.