Prima Pagina Apple Apple Pay taxează suplimentar utilizatorii, are alte probleme importante

Apple Pay taxează suplimentar utilizatorii, are alte probleme importante

  Apple Pay este primul sistem de plăți mobile lansat de către compania Apple pentru posesorii de terminale iPhone 6 si iPhone 6 Plus, iar începând de luni el poate fi utilizat de milioane de americani atât în SUA, cât și în afara țării. În urma entuziasmului primelor utilizări, cei care au continuat să folosească diversele aplicații compatibile cu acest sistem au sesizat rapid că încă există destule probleme care în anumite cazuri au generat inclusiv o dublă sau triplă taxare pentru plăți.

  Probleme de codare ale sistemului și unele incompatibilități cu aplicațiile diverșilor parteneri ai companiei Apple au dat bătăi de cap anumitor persoane, iar vicepreședintele Eddy Cue a recnoscut că încă existe destule probleme pentru Apple Pay. Publicații americane precum WSJ sau BI au raportat probleme de acest gen, însă majoritatea dintre ele par să aibă legătură directă cu aplicațiile terțe ale partenerilor Apple, deci ei trebuie să își rezolve problemele înainte ca oamenii să dea vina pe compania americană.

  Apple a încheiat parteneriate cu o multitudine de parteneri pentru a permite efectuarea de plăți mobile prin intermediul sistemului Apple Pay, însă va trece destul timp până când sistemul va fi util pentru deținătorii de carduri care nu aparțin băncilor americane.

 • doe

  Exact ce spuneam mai devreme – comisioanele vor creste . Si cu aviditatea binecunoscuta a Apple , nu cred sa aiba un viitor stralucit .
  Apple se baga pe piata asta ca sa faca bani din nimic – nu are nici o investitie dar vrea comisioane . Dar bancherii sunt mai tari . Sunt banii lor care circula .

 • Pingback: iOS 8.1.1 este pregătit de Apple pentru lansare | iDevice.ro()

 • EiGeorge

  Ai dreptate doe, si mie Apple asta mi-a bagat mana in buzunar, nu se mai satura de furat de la noi oamenii simpli! Nici eu nu cred ca are viitor, o sa ajunga la puscarie!
  Sa vezi cand iese tatuata si cu muschi, cine-o mai angajeaza cu carte de munca?!