iOS 8.1.1 este pregătit de Apple pentru lansare

  iOS 8.1 a fost lansat de către compania Apple în cursul zilei de luni pentru iPhone, iPad și iPod Touch, el activând sistemul de plăți mobile Apple Pay pentru posesorii de iPhone 6 și iPhone 6 Plus, el generând o sumedenie de probleme pentru utilizatori. O parte dintre aceste probleme au legătură cu partenerii Apple, o parte cu compania și se pare că în momentul de față cei din Cupertino ar lucra la dezvoltarea iOS 8.1.1 pentru a repara rapid bugurile întâlnite de către utilizatori.

  iOS 8.1.1 este testat în interiorul companiei Apple deocamdată și probabil va ajunge mai devreme decât mai târziu la partenerii companiei pentru verificare amănunțită înaintea distribuției publice. E puțin probabil ca separat de aceste rezolvări de probleme să existe și altele despre care încă nu știm nimic, dar orice este posibil în momentul de față, mai ales că iOS 8.1 nu s-a dovedit a fi chiar atât de lipsit de probleme precum a încercat compania Apple să îl facă să pară.

28 COMENTARII

  1. Cei care ziceti ca nu aveti probleme cu wifi, va rog incercati cu un ruter cu tehnologia ac sa va conectati pe banda de 5ghz si o sa vedeti ca inca are probleme ios 8.1 inca

  2. si BT-ul cand il rezolva sa putem vorbi in masina? imi sta pe creier si ma enerveaza ca o asa firma mare sa faca greseli de genul asta.

  3. Dupa ce am instalat 8.1 iPhone-ul a intrat in recovery mode iar cand l-am conectat la iTunes imi spunea ca trebuie sa il resetez din fabrica. Pana la urma am dat restart si a mers update-ul dar ei ma puneau sa fac restore..

  4. salutare.la ios 8 am vazut ca atunci cand vreau sa inchid din aplicaţii,apar şi contacte probabil,apelate mai des.pot face sa dispara asta?

  5. Sincer cam pute……..eu unu nu am probleme pe nici-un idevice , mai puțin pe 4S cu bateria dar ăla il țin decât in mașina si sta la încărcat mereu. In ciuda faptului ca nu am probleme deloc , totuși cred ca nu e in regula ce se întâmpla cu Apple de când cu iOS 8 , se vede ca nu prea sunt stapâni pe ei cum erau pana acum.
    Părerea mea e ca pana la iOS 9 tot vor fi probleme cu unii utilizatori.

  6. @alex intra la configurari->mail,contacte,calendar->afisare in comutator aplicatii si debifeaza alea 2 cu telefoane favorite si istoric.

  7. Bateria e mai OK ,aproape 7 ore net convorbiri, wifi OK de fapt tot timpul a fost OK. I5s niciodata nu a fost JB.ruleaza excelent cu 8.

  8. @Alex poti , Configurari/Mail,Contacte,Calendar/Contacte/Afisare in comutator aplicatii si debifezi Telefoane favorite si Istoric ,,

  9. Sunt singuru caruia nu i tine baterie mult, adica la liceu intru la 8 am 100% si cand plec la 14 am cam 20% si nu stau mult si nici nu am joc? 5s 8.1