Prima Pagina aplicatii iPhone 6 Plus reboot loop repornește inexplicabil terminalele, afectează un număr mare...

iPhone 6 Plus reboot loop repornește inexplicabil terminalele, afectează un număr mare de utilizatori

  iPhone 6 Plus este cel mai mare smartphone lansat vreodată de către compania Apple, iar el are o foarte mare problemă în ceea ce privește iOS-ul și rularea aplicațiilor instalate în terminalele utilizatorilor. Conform unei multitudini de utilizatori, iPhone 6 Plus întră în mod inexplicabil într-un reboot loop care împiedică utilizarea sa și impune un restore cu ștergerea tuturor datelor și trecerea printr-un proces îndelung de instalare a aplicațiilor în propriile dispozitive.

  iPhone 6 Plus reboot loop apare în mod inexplicabil în general pe versiunile cu 128 GB spațiu de stocare, iar unii utilizatori susțin că librăriile mari ale unor aplicații generează aceste probleme. Utilizatorii care au vizitat Apple Store-urile cu aceste probleme au primit unități de schimb de la Apple, însă acest lucru nu a rezolvat problema, deoarece ea pare să fie una hardware pe care iOS 8.1 nu a rezolvat-o pentru niciunul dintre cei afectați, așa că deocamdată nu există o rezolvare pentru ea.

  Cei de la Apple investighează problema și o vor rezolva, cel mai probabil, într-un viitor update al iOS, dar între timp utilizatorii trebuie să suporte neplăcerile cauzate de către ea.

  • iphonica

    Aceeasi problema am întâmpinat-o la iphone 5/32 gb, fara jailbreak

  • EuGeorge

    Pentru marea majoritate din Romania nu ii va afecta aceasta problema pt ca la noi toti se bat sa cumpere modelul de 16Gb.

  • A.M

    iPhone 6 64GB, restartare inexplicabila pe iOS 8.1 fara jailbreak. Pur si simplu navigam in App Store si si-a dat restart singur. E posibil sa fie ceva probleme si cu 6.

  • Pingback: iPhone 6 și iPhone 6 Plus sunt afectate de o problemă majoră, iată ce o cauzează | iDevice.ro()