iPhone 6 Plus și iPad Air 2 sunt vândute în China în versiuni de 32 GB

  iPhone 6 Plus și iPad Air 2 nu sunt disponibile pentru cumpărare din magazinele Apple, sau cele ale partenerilor, în versiuni cu 32 GB spațiu de stocare, dar se pare că în China asemenea modele rare pot fi achiziționate din anumite locații.  Separat, se pare că și puține unități ale iPhone 6 ar fi disponibile pentru cumpărare, vorbim despre unități prezentate în anumite magazine și vândute doar de către anumiți comercianți care nu sunt autorizați de compania Apple pentru acest lucru.

  Având în vedere că oficial aceste unitâți ale noilor produse Apple nu există în mod oficial pe piață apariția unei imagini precum cea de mai sus este cu atât mai interesantă, povestea din spatele ei fiind cu atât mai greu de crezut. Ca să fiu sincer probabil nimeni nu poate explica cum ar fi ajuns aceste unități în unele magazine pentru prezentare, însă având în vedere că vorbim despre produse neoficiale, ele vor fi cel mai probabil dezactivate de către compania americană în viitorul apropiat.

3 COMENTARII

  1. Apple store din centrul comercial “Nave de Vero”, Marghera Venezia, este un iPad air 2 cu 32 de gb pe masa de proba… Am ramas suprins de acest lucru si am intrebat un Genius. Surpriza! Nici el nu a stiut sa-mi explice ce este cu acel dispozitiv.
    Cand voi trece iar pe acolo voi face o poza demonstrativa…