Prima Pagina iPhone 6 iPhone 6 și iPhone 6 Plus încă sunt disponibile pentru precomandă în...

iPhone 6 și iPhone 6 Plus încă sunt disponibile pentru precomandă în multiple versiuni

  iPhone 6 și iPhone 6 Plus sunt disponibile pentru precomandă la Telekom România, Orange și Vodafone încă din cursul vinerii trecute, dar până în prezent precomenzile nu au fost închise, iar operatorii nu au oferit informații despre terminarea primului sau celui de-al doilea lot de unități rezervate lansării inițiale. În această idee, ambele produse pot fi în continuare precomandate de către utilizatori, operatorii de telefonie mobilă urmănd a tria comenzile în functie de loturile livtare, utilizatorii primindu-și terminalele în funcție de ordinea în care au înregistrat comenzile.

  iPhone 6 și iPhone 6 Plus sunt acum disponibile doar în anumite versiuni la operatorii de telefonie mobilă, cei de la Telekom având doar modelele 16 GB listate, Orange, doar cele de 16 GB si unele de 64 GB, în timp ce Vodafone are orice doriți mai puțin cele de 128 GB. În mod normal operatorii ar fi trebuit să anunțe în mod clar faptul că terminalele precomandate vor fi livrate cu întârziere, dar nu o fac și asta va genera probleme pentru mulți dintre cei care au precomandat un terminal acum și îl așteaptă cu nerăbdare, dar nu-l vor primi prea curând.

 • Alex

  La ce preturi au la operatori, nu e de mirare ca se cumpara la liber.
  Eu unul asa am facut.

 • Radu

  Multumesc zaone de informație. Acum câteva zile nu aveau in stoc versiunea dorita de mine, dar acum dupa ce am citit articolul si am verificat, am gasit si am si comandat; 6 plus 64, silver; 1408 RON – red 59 prelungire si punctele aferente (aprox 50 euro) – am dat toate detaliile pt cine este interesat .

 • cipi

  Telekom le vinde la abonament codate la fel ca voda si orange sau ???

 • AndreiBM

  Telekom le vinde deblocate indiferent de metoda de cumpărare(cu sau fara abonament)

 • Radu

  La telekom sunt necodate.

 • Madalinc

  De unde stii ca inca nu au epuzat stocul?, din moment ce acolo scrie perioada de livrare 31 oct ma astept ca majoritatea utilizatorilor sa l primeasca vineri in wekend si saptamana viitoare.
  Nu ai nici o informatie care sa confirme contrariul doar o presupunere

 • Florin Vaduva

  La vodafone am precomandat din magazin cu avans 600 ron si sau juruat ca cel tarziu sambata o sa-l pot ridica din magazin