Tim Cook confirmă o problemă majoră pentru Apple Watch

  Apple Watch a fost prezentat de către compania Apple în cursul lunii septembrie împreună cu iPhone 6 și iPhone 6 Plus, iar atunci au apărut primele zvonuri cu privire la o mare problemă a viitorului produs al companiei americane. Vorbim despre autonomia bateriei care se pare că nu va permite utilizarea ceasului pentru mai mult de o zi, Tim Cook confirmând acest lucru pe scena unei conferințe ce a avut loc în cursul nopții trecute în SUA.

  Tim Cook a afirmat că Apple Watch va fi atât de utilizat de către clienți încât va necesita încărcarea zilnică, indirect confirmând toate zvonurile de până acum, iar aceasta este o mare problemă pentru viitorul smartwatch. Majoritatea utilizatorilor care au cumpărat smartwatch-uri în ultimii ani au criticat intens numeroase produse pentru autonomia redusă a bateriei, iar Apple Watch va continua șirul problemelor deoarece Apple nu a reușit să optimizeze hardware-ul suficient pentru bateria implementată în el.

  În ciuda acestui mic inconvenient, vor exista cu siguranță foarte multe persoane care vor cumpăra viitorul produs al companiei americane, smartwatch-ul fiind asteptat de un număr impresionant de fani Apple.