Prima Pagina aplicatii iOS 8 – trucul care te ajută sa-ti protejezi pozele sau filmele...

iOS 8 – trucul care te ajută sa-ti protejezi pozele sau filmele de prieteni sau necunoscuți (Video)

  iOS 8 ne aduce o  aplicație Photos, Poze, complexă cu multe noutăți implementate de către compania Apple, dar mulțumită unui sistem disponibil de ceva vreme în iOS noi ne putem proteja pozele de ochii curioșilor care ne folosesc terminalul. Dacă ați dorit vreodată să le arătați prietenilor voștri poze fără ca ei să poată vedea întreaga voastră librărie foto/video dar nu știați cum, ei bine în clipul video de mai sus aveți prezentată o metodă cât se poate de simplă de a vă proteja pozele sau filmele.

  Folosind funcția Guided Access, Acces ghidat, puteți dezactiva complet interacțiunea cu aplicatia Photos, Poze, a iOS 8 pentru oricine vă atinge terminalul, un cod de siguranță sau amprenta fiid folosite în acest sens. Puteti activa funcția Acces ghidat, Guided access, din Settings>General>Accessibility, sau Configurari>General>Accesibilitate, unde va trebui să setați și un cod de siguranță care va fi utilizat pentru a bloca accesul la setările sale.

  După activarea Acces ghidat va trebui să reveniți la aplicația Poze, să apăsați de 3 ori pe butonul Home pentru a activa sistemul in această aplicație, să efectuați din nou această procedură, sa alegeți opțiunea Options și sp dezactivați atingerile tactile. După dezactivarea lor nimeni nu va mai putea interacționa cu aplicația, iar pentru a readuce lucrurile la normal va trebui doar să faceti un triplu click și să introduceți codul de siguranță.

 • bogdan

  Cam degeaba… Eu vreau ceva care sa ceara parola cand vrei sa vezi clipuri sau anumite poze. Le pun in folder special pana la urma

 • alex alexandru

  Sper ca Apple sa implementeze o functie pentru touch id
  Daca nu ma insel exista in cydia ceva care iti cere amprenta cand vrei sa intrii in photos.

 • melody

  pai daca vrei asa ceva, bogdan, iti trebuie ceva gen management right per obiect, iar asta inseamna sa parolezi orice vrei sa fie limitat… cel mai bine foloseste folder secret si muti tot ce te intereseaza sa ramana privat in acel folder si le stergi de pe photos.

 • Neolax

  Bioprotect , dar nu stiu daca merge pe ios 8

 • criss216261

  Nu merge