Prima Pagina aplicatii WhatsApp Messenger – anunțul important pentru funcția așteptată de zeci de milioane...

WhatsApp Messenger – anunțul important pentru funcția așteptată de zeci de milioane de utilizatori

14

  WhatsApp Messenger este cea mai populară rețea de mesagerie text de pe glob, iar CEO-ul companiei ce face acum parte din Facebook anunțase anul trecut că va implementa o funcție extrem de importantă pentru aplicația dedicată terminalelor iPhone. Vorbim despre posibilitatea de a efectua apeluri VoIP folosind aplicația WhatsApp Messenger, funcția trebuind să fie implementată anul acesta, însă iată că ea va ajunge de fapt în terminale abia anul viitor.

  Prezent la o conferință organizată de către o mare publicație americană, CEO-ul WhatsApp a afirmat că serviciul de apeluri VoIP urmează să fie lansat în primele trei luni ale anului 2015 și nu până la sfârșitul acestui an, așa cum specificase anterior. Cu peste 600 de milioane de utilizatori activi lunar, WhatsApp Messenger este cu mult în fața serviciilor competitoare iMessage, Skype sau Viber, iar lucrurile au șanse foarte mici să se schimbe în următorii ani.

  WhatsApp Messenger poate fi instalată gratuit în iPhone din App Store, dar după primul an de utilizare va trebui să achitați un abonament de 0.99€.

Pretul initial:
Numele:
WhatsApp Messenger

Gratuit

DESCARCA

Developer: WhatsApp Inc.
Categoria: Social Networking


Descriere: WhatsApp Messenger is a smartphone messenger available for iPhone and other smartphones. WhatsApp uses your 3G or WiFi (when available) to message with friends and family. Switch from SMS to WhatsApp to se…


Dimensiunea aplicatiei este: 33.0 Mb