WhatsApp Messenger – anunțul important pentru funcția așteptată de zeci de milioane de utilizatori

  WhatsApp Messenger este cea mai populară rețea de mesagerie text de pe glob, iar CEO-ul companiei ce face acum parte din Facebook anunțase anul trecut că va implementa o funcție extrem de importantă pentru aplicația dedicată terminalelor iPhone. Vorbim despre posibilitatea de a efectua apeluri VoIP folosind aplicația WhatsApp Messenger, funcția trebuind să fie implementată anul acesta, însă iată că ea va ajunge de fapt în terminale abia anul viitor.

  Prezent la o conferință organizată de către o mare publicație americană, CEO-ul WhatsApp a afirmat că serviciul de apeluri VoIP urmează să fie lansat în primele trei luni ale anului 2015 și nu până la sfârșitul acestui an, așa cum specificase anterior. Cu peste 600 de milioane de utilizatori activi lunar, WhatsApp Messenger este cu mult în fața serviciilor competitoare iMessage, Skype sau Viber, iar lucrurile au șanse foarte mici să se schimbe în următorii ani.

  WhatsApp Messenger poate fi instalată gratuit în iPhone din App Store, dar după primul an de utilizare va trebui să achitați un abonament de 0.99€.

Pretul initial:
Numele:
WhatsApp Messenger

Gratuit

DESCARCA





Developer: WhatsApp Inc.
Categoria: Social Networking


Descriere: WhatsApp Messenger is a smartphone messenger available for iPhone and other smartphones. WhatsApp uses your 3G or WiFi (when available) to message with friends and family. Switch from SMS to WhatsApp to se…


Dimensiunea aplicatiei este: 33.0 Mb


14 COMENTARII

  1. @Denis13: Zoom view e altceva, exista doar pentru ecranul principal de aplicatii. Ceea ce vezi tu e o aplicatie whatsapp messenger incompatibila cu noua rezolutie a ecranului.

  2. cunosc persoane care prefera alternative in loc sa plateasca abonamentul de 89 eurocenti… in cateva cuvinte : – da-mi numarul tau sa vorbim pe whatsapp. re – mi-a expirat whatsapp si nu dau 89eurocenti, prefer sa imi iau o caramica dar in schimb folosesc chaton! trageti voi concluzii

  3. Este foarte folosita app… Nu pricep de ce nu fac un update special pentru rezolutia i 6/6p… Nu e ca si cum Whatsapp este o companie cu 15 programatori care nu au timp sa se ocupe asta.

  4. Daca expira si nu platesti in avans se mai poate downloada direct cu plata? Si daca da, unde ? As vrea sa il reinstalez dar nu mai pot.