Prima Pagina iPhone 6 iPhone 6 vs Motorola Droid Turbo – comparație de design și funcții...

iPhone 6 vs Motorola Droid Turbo – comparație de design și funcții (Video)

  iPhone 6 este comparat în clipul video de mai sus cu Motorola Droid Turbo, un smartphone prezentat în cursul nopții trecute de către compania Motorola în SUA, el urmând a fi disponibil la diverși parteneri locali. Motorola Droid Turbo are un ecran AMOLED QHD de 5.2 inch cu rezoluție 1440 x 2560 pixeli, procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 805 tactat la 2.7 GHz, 3 GB RAM lși o baterie me măsură, din punct de vedere hardware el fiind superior terminalului celor de la Apple.

  iPhone 6 nu va uimi pe cineva cu specificațiile sale tehnice, insă a uimit întotdeauna cu performanțele sale în testele sintetice și cele privind utilizarea în viața reală, deci nu ar trebui să vă speriați dacă vedeți mai puține nuclee specificate pentru el. Ceea ce noul terminal Apple nu are, insă, este o rezoluție mare pentru ecran, compania Apple preferând să producă un smartphone separat pentru a le oferi utilizatorilor caracteristicile pe care ei le cer de atâția ani de zile deoarece smartphone-urile competitoare Android le au disponibile.

  • Dan

    Dețin un iPhone 6,imi place mult e subțire arată bine dar bateria te lasa cand ai mai mare nevoie !tot timpul am încărcătorul cu mine in geanta! după cum scrie in specificații acest telefon Motorola are baterie f buna cred ca duce o zi de munca fără probleme !intrebarea mea este ce a-ti prefera un tel cu design arătos si baterie slaba gen iPhone 6 sau un tel cu un design ok dar cu baterie f buna(Motorola rurbo) ?

  • Mostwanted

    cumpara o carcasa cu baterie externa si rezolvi problema … dar sacrifici grosimea … fara compromisuri nu se poate 🙂

  • gaby14

    sau iti cumperi un 6 plus care tine bateria o zi intreaga, poate 2 fara probleme