Prima Pagina HTC iPhone 6 este cel mai frumos smartphone lansat vreodata, spune un fost...

iPhone 6 este cel mai frumos smartphone lansat vreodata, spune un fost vicepreședinte Google

18

  iPhone 6 este cel mai popular smartphone al momentului. iar design-ul său a fost intens lăudat în cursul nopții trecute chiar și de către Hugo Barra, fost vicepreședinte al Google și actual vicepreședinte al companiei Xiaomi, competitoare Apple. Barra a afirmat ca noul smartphone are cel mai bun design conceput vreodata pentru un smartphone, având în același timp grijă să reamintească faptul că Apple s-a inspirat din smartphone-urile HTC atunci cand a realizat noua carcasă a terminalului.

  iPhone 6 are deja o multitudine de clone disponibile pentru achiziție în China, insă deocamdata printre ele nu se află și un nou smartphone al celor de la Xiaomi, compania fiind aspru ciricată de-a lungul anilor pentru copierea design-urilor produselor Apple. Barra a răspuns din nou acestor acuzații spunând că designerii companiei sale se inspiră din produsele cele mai bune lansate de către diverșii producători de smartphone-uri de pe glob, confirmând indirect practica lor nepotrivită.

  Xiaomi este una dintre companiile chinezești cu cea mai mare creștere în ultimii ani, dar asta pentru că a reușit cu succes să copieze design-urile create în trecut pentru diverse alte produse.