iPhone 6 este cel mai frumos smartphone lansat vreodata, spune un fost vicepreședinte Google

  iPhone 6 este cel mai popular smartphone al momentului. iar design-ul său a fost intens lăudat în cursul nopții trecute chiar și de către Hugo Barra, fost vicepreședinte al Google și actual vicepreședinte al companiei Xiaomi, competitoare Apple. Barra a afirmat ca noul smartphone are cel mai bun design conceput vreodata pentru un smartphone, având în același timp grijă să reamintească faptul că Apple s-a inspirat din smartphone-urile HTC atunci cand a realizat noua carcasă a terminalului.

  iPhone 6 are deja o multitudine de clone disponibile pentru achiziție în China, insă deocamdata printre ele nu se află și un nou smartphone al celor de la Xiaomi, compania fiind aspru ciricată de-a lungul anilor pentru copierea design-urilor produselor Apple. Barra a răspuns din nou acestor acuzații spunând că designerii companiei sale se inspiră din produsele cele mai bune lansate de către diverșii producători de smartphone-uri de pe glob, confirmând indirect practica lor nepotrivită.

  Xiaomi este una dintre companiile chinezești cu cea mai mare creștere în ultimii ani, dar asta pentru că a reușit cu succes să copieze design-urile create în trecut pentru diverse alte produse.

18 COMENTARII

  1. Ce au copiat de la HTC?2 dungi?Fatza conteaza,si e complet diferita; iar spatele daca-l vopseau ca la ip5 ,nu se mai vedeau dungile,si poate unora li s-ar fi parut chiar mai atractiv

  2. Fara discutii iPhone 5S , nu exista pe lumea asta telefon mai frumos .
    iPhone 6 nu are eleganta si lucrare iPhone-ului 5S , in schimb e sobru si barbatesc , asta face sa prefer iPhone 6 ,,

  3. Si eu as spune tot 4/4S (referitor la cel mai bun design), dar pentru vremurile astea ar fi un pic cam gros asa ca 5/5S mi se pare, de departe, cel mai frumos.
    Am zis!

  4. Designul lui iphone 6 este departe de cel al lui 4s si 5s .Articolul de fata e de fapt o spalare de creier…iti repeta de 100 de ori ca e frumos încât crezi ca urâțenia aia de iphone 6 chiar e mai fain decât 4s-ul.
    Are performante deosebite, e subțire si mare exact ca telefoanele alea mari de care apple a ras ani in șir însă frumos nu e , are tentă de telefoane făcute la comun…

  5. Zao, de ce nu imi apare comentariul complet? Nu vreau sa ajung sa cred ca lasi sa se vada doar ce iti pare ok, cu toate ca nu era nimic aiurea in ce comentasem eu..