Prima Pagina aplicatii Jailbreak iOS 8.1 Pangu va deveni demn de utilizare începând de mâine

Jailbreak iOS 8.1 Pangu va deveni demn de utilizare începând de mâine

  Jailbreak iOS 8.1 Pangu urmează să fie actualizat în cursul zilei de mâine de către echipa care a dezvoltat această soluție de jailbreak, update-ul fiind motivat de lansarea unei noi versiuni a Cydia. Actualizarea de mâine a programului Pangu urmează să ofere în sfărșit posesorilor de iDevice-uri posibilitatea de a instala Cydia chiar din timpul procesului de jailbreak astfel că nu va mai fi necesară urmarea unor pași greu de urmărit pentru a instala aplicația.

Saurik just received the information sent, Cydia 1.1.14 has been updated, and also send us a built-in jailbreak tool package, we will test and integration, no accident, then, will be released tomorrow after the completion of integration testing The new version of the jailbreak tool. Please Shaoanwuzao, waiting for release of our new version of the tool.

  Jailbreak iOS 8.1 devine utilizabil începând de mâine, având în vedere că aproape toate problemele sale importante au fost deja rezolvate, dar mai avem de așteptat până când programul va deveni disponibil pentru noi. Hackerii echipei Pangu vor lansa actualizarea pentru programul care face jailbreak, deci toți cei care vor efectua procedura în viitor vor beneficia de această schimbare, progrmaul urmând a fi disponibil inclusiv în limba engleză pentru noi.

 • costel

  In sfârșit…..

 • Maxx

  Si noi care il avem, il facem din nou? Sau ramanem cu asta

 • Asteapta ca se pare ca unii mai au probleme.

 • gianidiamond

  Ok thx man:)

 • razvan

  Ce bine de când aștept odată 🙂

 • Marian

  In sfarșit … Oricum sigur si asta o sa aibe “enșpe mii” de probleme asa ca … Nu va grabiti

 • flav

  Pff am dat update si l am lăsat sa meargă si nu mai într-a in el..

 • mau

  salut.
  la un 4s, 7.1.2, in cazul in care as dori sa renunt la JB, prin restore ma obliga sa fac update la IOS 8.1 sau as avea posiblitatea sa pastrez 7.1.2 ?!?
  multumesc.