Prima Pagina Apple Tim Cook recunoaște că este gay, vorbește despre impactul avut asupra vieții...

Tim Cook recunoaște că este gay, vorbește despre impactul avut asupra vieții sale

  Tim Cook este gay, acest lucru era cunoscut de mai toată lumea care urmărește evoluția companiei Apple și știrile legate de ea, dar abia astazi avem o primă admitere oficială din partea omului ales să conduca Apple în lipsa lui Steve Jobs. Într-un eseu lung publicat pe website-ul unei publicații americane, actualul CEO al companiei Apple vorbește despre impacul pe care l-a avut orientarea sa sexuală asupra vieții sale, dar și despre modul în care a fost tratat de către Apple.

Being gay has given me a deeper understanding of what it means to be in the minority and provided a window into the challenges that people in other minority groups deal with every day. It’s made me more empathetic, which has led to a richer life. It’s been tough and uncomfortable at times, but it has given me the confidence to be myself, to follow my own path, and to rise above adversity and bigotry. It’s also given me the skin of a rhinoceros, which comes in handy when you’re the CEO of Apple.

   Având o orientare sexuală ce nu este acceptată la scară largă în întreaga lume, Tim Cook  susține că de-a lungul vieții a învățat să ignore criticile nejustificate, să aprecieze lumea din jurul său, să aiba grijă ca minoritățile să nu fie discriminate în rândul Apple și nu doar atat. SUA s-a schimbat extrem de mult de-a lungul vieții sale, insă există destule locuri în care orientarea sa sexuala nu este privită cu ochi buni, însă acest eseu va ridica cu siguranță destule sprânceni.

  Mai mult despre gândurile lui Tim Cook puteți citi aici.

 • doctoracu

  Habar n-aveam ca-i gay nea Tim. Asta este:-)))

 • chatagra

  Problema mare cu Tim Cook nu e ca e gay sau ca nu are pic de charisma .Problema este ca nu are viziune ( inca ma intreb cu ce a reusit sa il impresioneze pe Steve sa-l lase CEO) .. sau poate a fost o solutie de avarie dictata de consiliul director cand Steve nu a mai putut sa faca fatza.
  Adevarul este ca fara Jobs Apple incepe sa-si piarda incet incet din stralucire .. degeaba vinde tone de iphone-uri si mac-uri la un moment dat va fi detronata la fel cum a fost si nokia … istoria se repeta chiar daca ne place sau nu.

 • Mih

  A fost si este cel mai bun om pe care l-a avut si il are Apple pe partea de logistica.

 • doe

  @chatagra
  Pai ar trebui sa lanseze un alt produs de exceptie , cum a fost iPhone , ca sa poata fi un demn continuator a lui Jobs . Si iWatch nu va fi ala .pe iPhone nu prea mai ai ce capitaliza , e concurenta mare , iar tabletele si Mac-urile prezinta un interes din ce in ce mai scazut.

 • Odin

  Când îl văd pe fătălaul ăsta îl urăsc și mai tare pe Steve că i-a trebuit bullshituri holistice în primii doi ani de la depistare, doi ani care i-au fost fatali și irecuperabili 😀
  Pedepsi-l-ar Dumnezeu de homalău !

 • alex alexandru

  @Odin exact ce scrie in articol, sa nu discriminezi….Daca tot esti homofob spune acest lucru nu invoca divinitatea care la urma urmei nu exista dovezi concrete ca a pedepsit pana acum un om.

 • zozo

  Super e al meu
  Chiar si Apple e condus de un gay
  Suntem peste tot la conducere

 • catamorariu

  Ok

 • catamorariu

  @zozo nu ai ce sa conduci!

 • Pingback: Tim Cook admite că este gay, este felicitat de președintii Microsoft sau Google, de Bill Clinton și nu numai | iDevice.ro()

 • alex :D

  Odin: dc. trebuie sa fii rasist? sunt tot oameni nu conteaza ca e gay. Poate intr-o zii vei avea un baiat si va fii gay si tot la fel vei spune ”pedepsi-l-ar Dumnezeu de homofob” ce te intereseaza pe tine cu cine se culca altu e pacatu lui si treaba lui ce face cu viata lui si daca e mandru ca e gay e unu din putiini care recunosc mai ales ca e riscant avand o functie importanta si stiind cat de rasista e lumea nu cred ca a facut bine dar el va suporta conseciintele

 • CLAUDIU DANIEL

  A fi homofob nu e tot una cu a nu a fi de acord cu zoofilia , nicrofilia, rasismul, homosexualitatea( sodomizarea masochismul si tot ce include) etc . Si daca tot nu crezi ca exista Dumnezeu , Alex atunci nu ai de ce sa te temi , nu!!? Pot sa spuna tot felul de ” aberatii” unii deci nu ai de ce sa te preocupi !?
  Oricum revenind la oile noastre , vanzarile au scazut si vor mai scade pt pe unii ii intereseaza si asta, adica ca e o firma de gay! Vezi unii fanatici religiosi ( unii musulmani si altii) care ii intereseaza si aspectul asta ! Si peste un an doi mai vb ! Daca ne mai tine Dumnezeu cu atata rautate si perversitate sexuala si nunumai !

 • geonel

  Acum înțeleg eu de ce modelele astea noi vibrează mai tare si le-au făcut mai mari