Vodafone lansează iPhone 6 și iPhone 6 Plus în Bucuresti și alte câteva magazine din țară începand cu ora 0:00

  Lansarea iPhone 6 și iPhone 6 Plus va avea loc inclusiv în magazinele Vodafone în cursul acestei nopți, operatorul de telefonie mobilă menținând deschise câteva magazine din Bucureți si alte orașe din țară pentru a comercializa noile produse. Vodafone este cel de-al doilea operator din România care organizează o lansare pentru noile produse ale companiei Apple, iar aseară v-am spus că eu voi fi prezent pentru lansarea iPhone 6 și iPhone 6 Plus la Telekom România.

Lansare iPhone 6 și iPhone 6 Plus la Vodafone, de unde pot cumpăra la noapte ?

  Spre deosebire de Telekom, cei de la Vodafone vor avea multiple magazine din București și din țară deschise în cursul acestei nopți, evenimentul de lansare al celor două terminale urmând a începe de la ora 22:30, vânzarea efectivă urmând a începe la ora 0:00. Veți putea cumpăra iPhone 6 și iPhone 6 Plus de la Vodafone din următoarele magazine începând cu ora 23:40  :

  • București : noul magazin din Centrul Vechi situat pe strada Lipscani nr. 27;
  • Timișoara – magazinul din Strada Augustin Pacha, Nr. 2;
  • Cluj – magazinul din Piața Unirii;
  • Iași – magazinul din Bulevardul Ștefan cel Mare;
  • Brașov – magazinul din Strada Diaconu Corressi, Nr. 1.

  Doar unități noi vor fi comercializate în aceste magazine, așa că dacă ați făcut o precomandă va trebui să o așteătați acasă deoarece nu o veți putea ridica din magazin. Marele absent al lansării iPhone 6 și iPhone 6 Plus în România este Orange, dar situația nu este nouă.