UPDATE: Lansare iPhone 6 și iPhone 6 Plus în România – de unde il pot cumpăra la noapte ?

  Lansarea iPhone 6 și iPhone 6 Plus va avea loc oficial în cursul acestei nopți în România și având în vedere că vorbim despre două dintre cele mai populare smartphone-uri lansate vreodată, probabil vă întrebaț de unde îl veți putea cumpăra diseară, dacă nu l-ati precomandat deja. În România iPhone 6 va fi vândut în magazine începând de diseara doar de către Telekom România, ei fiind singurii care organizeaza un eveniment pe măsura importanței pe care o are terminalul în lumea întreagă.

De unde pot cumpăra iPhone 6 și iPhone 6 Plus ?

  Lansarea iPhone 6 și iPhone 6 Plus la Orange și Vodafone se va rezuma doar la modificarea listării terminalelor din propriul website, ele urmând a fi prezente în stoc sau cu stoc epuizat în loc de precomandă. La Telekom România terminalele vor fi disponibile pentru achiziție pe loc, în limita stocului disponibil, astfel că veți putea pleca cu un terminal acasă din magazin și nu veți mai fi nevoiți să așteptați pentru a vă fi livrata precomanda, iar deocamdată nu știu dacă veți putea ridica de acolo și precomenzi făcute online.

  V-am spus aseară că lansarea iPhone 6 la Telekom România are loc în magazinul din Calea Dorobanți 164 începând cu ora 22:00, că vă puteți așeza la coadă lângă primul român cu cort care așteaptă lansarea din România. Din păcate restul operatorilor de telefonie mobilă nu acordă o importanță potrivită lansărilor de acest gen deși au vânzări ridicate, iar acest lucru este regretabil pentru o țară cu din ce în ce mai mulți fani Apple.

UPDATE: Vodafone anunță că va comercializa iPhone 6 din această noapte.

8 COMENTARII

  1. @zaone: prea putin ceea ce ofera in plus noile modele fata de cel anterior raportat la prea mult(e) probleme de design, hw, sw etc…

  2. @zaone: nu contest, dar personal prefer modelele cu sufix… la schimbarea majora de design mereu au fost ceva probleme de la iP4 incoace… si anul asta s-au adunat mai multe ca niciodata (nu le mai amintesc aici ca se stiu) 🙁
    Repet, este opinia mea personala, dar mai sunt multi ca mine, care (inca) au asteptari mari vis-a-vis de calitatea si atentia cu care ar trebui sa “livreze” apple, si aici nu ma refer la hipsteri sau pitipoance care il iau doar ca sa fie in trend cand ies in club;-)

  3. NU este regretabil, este civilizat intr-o tara democrata (si sa nu-mi spui ca imbuibatii aia de americani sunt civilizati si democrati)!!!
    De ce as sta la o coada cu toti tampitii si sa inghet de frig cand il pot comanda si plati online si mi-l livreaza acolo unde spun eu cu cateva ore intarziere (o noapte practic)???
    @NicKel daca pentru tine e prea putin viteza procesorului dublata, a intenetului la fel smd….no coment. :))))))))))))))))))))

  4. @mariuscbn1973: viteza procesorului dublata de la A7 la A8?!? Hai ca te retin, fugi si stai la coada ca esti clientul perfect pentru orice iese din… dosul marului 🙂
    #hipstereala, cum am zis mai sus…