iPhone 6 și iPhone 6 Plus – ți-a fost livrată precomanda pentru noul produs Apple ?

  Disponibile pentru precomandă de mai bine de o săptămână de zile, iPhone 6 și iPhone 6 Plus au fost lansate oficial în România în cursul nopții trecute, Telekom România și Vodafone organizând evenimente pentru lansarea lor. Având în vedere că stocurile au fost limitate și alocate în principal magazinelor online, cea mai mare parte a terminalelor comercializate în țara noastră vor ajunge începând de astăzi în București și alte zone din țară.

 Luând în considerare faptul că unii operatori au anulat sau amânat anumite precomenzi, în timp ce alții au avut unități disponibile pentru livrări, acest articol are scopul de a face o statistică privind terminalele care au ajuns efectiv în posesia voastră. Dacă ați precomandat un terminale de la vreunul dintre operatori și încă nu ați fost anunțați în legătură cu livrarea sa, atunci ar fi bine să dați un telefon pentru a afla dacă și când va ajunge produsul la voi.

  Acestea fiind spuse, ați primit precomanda pentru iPhone 6 și iPhone 6 Plus, sau ați găsit vreunul în magazinele din țară?