Prima Pagina aplicatii Ai cumpărat un iPhone 6 sau iPhone 6 Plus? Descoperă cele mai...

Ai cumpărat un iPhone 6 sau iPhone 6 Plus? Descoperă cele mai bune jocuri și aplicații pentru ele!

  Daca începând de astăzi sunteti fericitul posesor al unui iPhone 6 sau iPhone 6 Plus de la compania Apple, atunci cu siguranță veți fi interesați să descoperiți cele mai bune jocuri și aplicații disponibile pentru ele. In acest caz, vă anunț că Apple a publicat in App Store o nouă secțiune specială de jocuri și aplicații numita Apps & Games for iPhone 6, in ea fiind recomandate cele mai bune jocuri și aplicații din App Store care au fost special gândite sau actualizate pentru a fi compatibile cu ecranul și procesorul iPhone 6 și iPhone 6 Plus.

  Pentru că ne aflăm la mai bine de o lună de zile de la lansarea oficiala a ambelor terminale, în această listă veți găsi o gama variată de titluri disponibile pentru terminalele noastre, angajații companiei americane făcând o selecție extrem de riguroasă. Noua secțiune de jocuri și aplicații creată de către cei din Cupertino este disponibilă în App Store urmand acest link.

  • Carax

    @zaone: Eu cred ca ar fi mai interesant un articol in care posesorii de iPhone6/6 Plus sa fie întrebati cat sunt/sau nu de multumiți, acuma ca a trecut ceva timp de la lansare.