Prima Pagina Apple iPad Pro: ecran de 12.2 inch, grosime similara cu cea a iPhone...

iPad Pro: ecran de 12.2 inch, grosime similara cu cea a iPhone 6 și alte surprize plăcute

  Compania Apple dezvoltă o tableta iPad Pro de mai bine de un an de zile și numeroase zvonuri în legătură cu ea au apărut în ultimele luni pe internet, majoritatea oferind aproximativ aceleași detalii în legătură cu ea. Înformații noi apărute în cursul acestei zile dezvăluie faptul că tableta urmează să conțină un ecran de 12.2 inch și nu 12.9 inch, microfoane și difuzoare fiind implementate de către Apple atât la baza tabletei, cât și în partea superioară a sa, deci vorbim despre redarea de sunete în mod stereo.

Product design concept seems to be based on iPad Air 2, pair of speakers and microphones will be added on top-side not only bottom’s pair. iPad Pro might be capable for supporting stereo audio.

  Preluând elemente de design ale iPad Air 2, iPad Pro urmează să aibă o grosime de numai 7 milimetri, fiind situată între cele două terminale iPhone 6 și iPhone 6 Plus, grosimea lor fiind cu 0.1mm mai mică și respectiv mai mare. În imaginea de mai jos puteți vedea un concept al viitoarei tablete produs în baza a ceea ce a văzut sursa acestor informații, deci Apple va implementa același tip de grilaj pentru difuzoare precum in iPhone 6, doar că el va fi prezent acum în partea superioară, lângă butonul Power.

  Deocamdată nu se știe când anume va fi lansată tableta iPad Pro pe piață, dar probabil la începutul anului viitor o vom vedea cel puțin într-o conferință organizată de către compania Apple.

 

 • Lich991

  Probabil prezentare cu tot cu Apple Watch (ma refer la detalii despre lansare, pret, baterie)

 • cccc

  @lich991 cu siguranță Apple watch va apărea mai repede decât iPad Pro, care cu siguranță

 • doe

  useless – o tableta mai mare care face acelasi lucru , adica mai nimic , daca vine tot cu iOS .

 • Lucian D.

  Cred ca o combinație intre iPad si MacBook Air ar fi fantastica! Mi-as dori asa ceva! 😀

 • seby

  Daca vine tot cu iOS nu e buna de nimic………
  La capitolul asta singurii care au făcut ceva bun sunt cei de la Microsoft pentru ca poți face pe tableta tot ce poți face pe un pc sau laptop. Asta vreau de la Apple , un iPad care sa știe sa facă ce face un MacBook.

 • Pingback: Apple ia în calcul scoaterea din vânzare a seriei de tablete iPad Mini | iDevice.ro()

 • catamorariu

  Eu cred ca inlocuiesc Macbook Air. Trag o tastatura chic si gata.

 • bit

  Se va indoi si asta… Dumnezeii lor cu obsesia lor pentru subtire…

 • Swat

  Poate o sa vina cu un iOS hibrid, gen “iOS Pro” care deblocheaza anumite functionalitati mai aproape de OSX. Daca i-ar pune direct Mac OS, si-ar “fura” clienti care ar plati mai mult companiei (pentru a cumpara laptop) si ar rata oportunitatea sa mai castige si ceva comision pentru eventualele aplicatii compabitible cu noul iOS.