iPad Pro: ecran de 12.2 inch, grosime similara cu cea a iPhone 6 și alte surprize plăcute

  Compania Apple dezvoltă o tableta iPad Pro de mai bine de un an de zile și numeroase zvonuri în legătură cu ea au apărut în ultimele luni pe internet, majoritatea oferind aproximativ aceleași detalii în legătură cu ea. Înformații noi apărute în cursul acestei zile dezvăluie faptul că tableta urmează să conțină un ecran de 12.2 inch și nu 12.9 inch, microfoane și difuzoare fiind implementate de către Apple atât la baza tabletei, cât și în partea superioară a sa, deci vorbim despre redarea de sunete în mod stereo.

Product design concept seems to be based on iPad Air 2, pair of speakers and microphones will be added on top-side not only bottom’s pair. iPad Pro might be capable for supporting stereo audio.

  Preluând elemente de design ale iPad Air 2, iPad Pro urmează să aibă o grosime de numai 7 milimetri, fiind situată între cele două terminale iPhone 6 și iPhone 6 Plus, grosimea lor fiind cu 0.1mm mai mică și respectiv mai mare. În imaginea de mai jos puteți vedea un concept al viitoarei tablete produs în baza a ceea ce a văzut sursa acestor informații, deci Apple va implementa același tip de grilaj pentru difuzoare precum in iPhone 6, doar că el va fi prezent acum în partea superioară, lângă butonul Power.

  Deocamdată nu se știe când anume va fi lansată tableta iPad Pro pe piață, dar probabil la începutul anului viitor o vom vedea cel puțin într-o conferință organizată de către compania Apple.

 

9 COMENTARII

  1. Daca vine tot cu iOS nu e buna de nimic………
    La capitolul asta singurii care au făcut ceva bun sunt cei de la Microsoft pentru ca poți face pe tableta tot ce poți face pe un pc sau laptop. Asta vreau de la Apple , un iPad care sa știe sa facă ce face un MacBook.

  2. Poate o sa vina cu un iOS hibrid, gen “iOS Pro” care deblocheaza anumite functionalitati mai aproape de OSX. Daca i-ar pune direct Mac OS, si-ar “fura” clienti care ar plati mai mult companiei (pentru a cumpara laptop) si ar rata oportunitatea sa mai castige si ceva comision pentru eventualele aplicatii compabitible cu noul iOS.