Apple anunță cea mai bună aplicație a săptămânii pentru iPad în App Store România

  In cursul acestui inceput de weekend compania Apple a actualizat promotiile disponibile in App Store pentru aplicatii, asa ca vorbim despre cea mai buna aplicatie a saptamanii pentru iPad promovata in sectiunea Editor’s Choice. Auxy este aplicația aleasă de către compania americană pentru promovare în magazinul său și vorbim despre un titlu dedicat iPad care este gândit special pentru cei creează muzică direct din propriile tablete.

Introducing a new way to make electronic music. Create your own drums, bass lines, and synth melodies. Auxy is modern beat making without distractions.

  Conform dezvoltatorilor aplicației, Auxy le oferă utilizatorilor posibilitatea de a contorla instrumentele muzicale virtuale concepute de către dezvoltatori, interfața fiind special dezvoltată pentur a oferi opțiunea de a edita fiecare segment muzical în parte. După cum puteți vedea deja din imaginile acestui articol, aplicația Auxy este una dintre cele mai complete și mai noi moduri de a crea muzică folosind noile tablete ale celor de la Apple, totul extrem de rapid și eficient.

  Aplicația Auxy este disponibilă pentru DESCĂRCARE GRATUITĂ în format universal în App Store.

Pretul initial:
Nume:
Auxy

Gratuit

s





Developer: Auxy AB
 iPad Only
Categoria: Music


Descriere: Introducing a new way to make electronic music. Create your own drums, bass lines, and synth melodies. Auxy is modern beat making without distractions.

Let us know what you think via feedback@auxy.co or @auxyco….


Dimensiunea aplicatiei este: 12.0 Mb