Jailbreak iOS 8.1 – Pangu 8.0-8.1.x Untether v0.3 update rezolvă probleme cu autonomia bateriei și supraîncălzirea excesivă


Jailbreak iOS 8.1 a fost actualizat în cursul nopții trecute cu versiunea 0.3 a pachetului Pangu 8.0-8.1.x Untether, el având rolul de a rezolva autonomia bateriei și supraîncălzirea excesivă a iDevice-urilor noastre. Pachetul a fost retras la scurt timp după lansare deoarece genera probleme pentru terminalele ce au procesoare de 64 de biti, însă echipa de hackeri Pangu l-a relansat în Cydia, el fiind acum disponibil din nou pentru instalare în terminalele noastre.

Version 0.3 of this package fixes the issue where, on 32-bit devices (iPod 5, iPhone 4S/5, iPad 2/3/4, iPad Mini 1) a specific background process (launchd) would sometimes “spin”, burning CPU and battery, or even heating up.

  Jailbreak iOS 8.1 genera probleme cu procesul launchd care funcționa în mod constant în background-ul iOS si genera load pe procesoare, consumând energia bateriei și supraîncălzind componentele interne. Instalând acest update veți rezolva aceste probleme dupa o repornire a terminalelor și pe parcursul următoarelor zile echipa de hackeri Pangu probabil va rezolva și alte probleme care împiedică buna utilizare a iDevice-urilor noastre.

14 COMENTARII

  1. de cand am facut update la pangu merge mult mult mai bine… sydia nu mai consuma baterie in nestire si nici wify nu se mai deconecteaza dupa ce blochez ecranul…

  2. iPhone 6 functioneaza perfect dupa JB,iOS 8.1. Restore>JB>Backup.
    Prima data am facut JB cu backup pe dispozitiv si am avut probleme….
    iPhone fara JB = sec:)))))