Christian Bale refuză să interpreteze rolul lui Steve Jobs într-un viitor film Sony

  Săptămâna trecută surse apropiate Sony au confirmat faptul că binecunoscutul actor Christian Bale urmează să îl interpreteze pe Steve Jobs într-un film produs de către Sony sub regia lui Danny Boyle. Deși totul părea să fie stabilit ferm între actor și cei de la Sony, iată că Bale a decis să se retragă din proiect, afirmând că nu ar fi potrivit pentru a își asuma rolul co-fondatorului companiei Apple, Leonardo DiCaprio luând o decizie similară cu doar câteva saptămâni înaintea sa.

  Seth Rogen a fost confirmat săptămâna trecută ca actorul ce îl interpretează pe co-fondatorul Apple Steve Wozniak, însă rămâne de văzut dacă el își va mai onora angajamentul în condițiile în care Bale s-a retras în mod neașteptat. Cei de la Sony nu par să aibă în momentul de față un înlocuitor pregătit pe care să îl contacteze, însă Bale a acceptat inițial rolul chiar și fără a participa la o audiție, toți cei implicați în proiect considerând că el este perfect pentru rol.

  Pelicula produsă de către Sony este cea de-a doua care prezintă viața legendarului CEO Apple, Steve Jobs, ea fiind configurată sub forma a 4 scene a câte 30 de minute care prezintă lansarea celor mai importante produse Apple.