Prima Pagina Apple Christian Bale refuză să interpreteze rolul lui Steve Jobs într-un viitor film...

Christian Bale refuză să interpreteze rolul lui Steve Jobs într-un viitor film Sony

  Săptămâna trecută surse apropiate Sony au confirmat faptul că binecunoscutul actor Christian Bale urmează să îl interpreteze pe Steve Jobs într-un film produs de către Sony sub regia lui Danny Boyle. Deși totul părea să fie stabilit ferm între actor și cei de la Sony, iată că Bale a decis să se retragă din proiect, afirmând că nu ar fi potrivit pentru a își asuma rolul co-fondatorului companiei Apple, Leonardo DiCaprio luând o decizie similară cu doar câteva saptămâni înaintea sa.

  Seth Rogen a fost confirmat săptămâna trecută ca actorul ce îl interpretează pe co-fondatorul Apple Steve Wozniak, însă rămâne de văzut dacă el își va mai onora angajamentul în condițiile în care Bale s-a retras în mod neașteptat. Cei de la Sony nu par să aibă în momentul de față un înlocuitor pregătit pe care să îl contacteze, însă Bale a acceptat inițial rolul chiar și fără a participa la o audiție, toți cei implicați în proiect considerând că el este perfect pentru rol.

  Pelicula produsă de către Sony este cea de-a doua care prezintă viața legendarului CEO Apple, Steve Jobs, ea fiind configurată sub forma a 4 scene a câte 30 de minute care prezintă lansarea celor mai importante produse Apple.

  • cosmin2004

    Daca cei doi mega actori sau retras clar scenariu nu e stralucit.. Si nu doar atat!
    Leonardo e recunoscut ca cel mai selectiv actor din lume .. La el ajungand peste 30 de propuneri de filme anual.. Un actor pretentios.. Si Bale imi intareste raspunsul despre film.. Pacat.. Chiar nu pot face un film bun cu un scenariu si o distributie de top!? Totusi e sony!!! Wtf

  • Pingback: Sony curtează un actor surpriză pentru a juca rolul lui Steve Jobs | iDevice.ro()