Google Play Music și Google Play Books au fost lansate în România

  Google Play Music și Google Play Books sunt două dintre popularele servicii ale companiei Google, iar începând de astăzi ele pot fi accesate inclusiv din România prin aplicații și programe dedicate, inclusiv prin platforma iOS. Cei de la Google au lansat un document de suport pentru lansarea Google Play Music și Google Play Books în România, iar partea proastă a acestei schimbări este că Google Play Movies deocamdata nu este pus la dispoziția noastră de către compania americană.

Google Play Music în România

  Înainte de a putea utiliza Google Play Music în România va trebui să accesați website-ul celor de la Google din această pagină, să vă creați un cont pentru serviciu, iar mai apoi să descărcați programul Manager muzică pentru PC-uri de aici. După instalarea acestui program în PC vă puteți sincroniza întreaga muzică disponibilă în calculator, inclusiv muzica disponibilă în iTunes, totul automat și extrem de rapid, așa cum a permis Apple sincronziarea totală cu iTunes.

  Din păcate în iPhone, iPad și iPod Touch nu avem o aplicație oficială în App Store România, dar puteți să încercați să o utilizați pe cea disponibilă în App Store SUA.

Google Play Books în România

  Google Play Books este practic un iBookstore, dar pentru terminalele Android, iar cu ajutorul aplicatiei Google Play Books din App Store veți putea accesa magazinul de cărți al celor de la Google inclusiv din iDevice-uri. Google Play Books are disponibile aproximativ aceleași cărți precum cele disponibile în iBookstore, iar mulțumită aplicației pentru iPhone sau iPod Touch aveți posibilitatea de a le citi oriunde și oricând aveți nevoie.

  Google Play Music poate fi încercat gratuit timp de 30 de zile în România, după care va trebui să plătiți un abonament lunar de 24 LEI pentru a avea acces nelimitat la muzica din serviciul Google.

Pretul initial:
Numele:
Google Play Books

Gratuit

DESCARCA





Developer: Google, Inc.
Universala
Categoria: Book


Descriere: With Google Play Books for iOS start reading today with millions of titles from Google Play on your iPhone, iPod touch, or iPad. Take your favorite books with you on the go and personalize your reading exp…


Dimensiunea aplicatiei este: 19.0 Mb