Prima Pagina Apple OS X Yosemite 10.10.1 beta a fost lansat de Apple

OS X Yosemite 10.10.1 beta a fost lansat de Apple

  iOS 8.1.1 a fost lansat în cursul acestei dimineți de către compania Apple, iar împreună cu el a pus la dispoziția dezvoltatorilor de aplicații pentru Mac OS X Yosemite 10.10.1 build 14B17, aceasta fiind prima versiune beta a acestei versiuni a sistemului de operare. Conform companiei Apple, noul build îmbunătățește conectivitatea Wi-Fi pentru Mac-uri, adaugă suport pentru sistemul Exchange pentru aplicația Mail, iar în Centrul de Notificări avem posibilitatea de a utiliza widget-uri pentru aplicații.

  OS X Yosemite 10.10.1 beta build 14B17 poate fi descărcat de către dezvoltatorii de aplicații pentru Mac-uri direct din Mac App Store sau din portalul dedicat lor în cadrul website-ului companiei americane.

  • adi

    A mai patit cineva ca mine: se pierde legatura cu mouse-ul, se pierde singura retrau de wifi si multe alte probleme de conexiune ? Normal, dupa ce am facut update la Yosemite!!

  • Cosmin

    Dupa o jumatate de ora petrecuta in compania minunatului OS X Yosemite, am fugit inapoi la Mavericks. OS X Yosemite este doar pentru ecranele retina. Poate ne dau posibilitatea sa schimbam fontul sistemului… poate.