Samsung Galaxy S6 – primele detalii despre specificațiile tehnice dezvăluie o asemănare cu iPhone 6

samsung logo  Samsung Galaxy S6 va fi lansat anul viitor de către compania Samsung, însă astăzi aflăm primele detalii despre ceea ce este numit în cadrul companiei coreenilor drept proiectul zero, sau project zero. Samsung intenționează să refacă o mare parte din design-ul viitorului său produs într-o tentativă de a atrage un nou set de consumatpri, iar asta după ce în ultimii ani a păstrat aproape neschimbat design-ul diverselor versiuni ale acestui model al smartphone-urilor sale.

  Samsung Galaxy S6 urmează să conțină un ecran cu aceeași rezoluție QHD de 2560 x 1440 pixeli, dar deocamdată nu se știe exact ce dimensiune va avea acesta. În ceea ce privește camerele, Samsung intenționează să folosească senzorul de imagine IMX240 al Samsung Galaxy Note 4 pentru camera principală, dar cu o rezoluție de 20 de megapixeli și nu 16 megapixeli, iar în ceea ce privește camera frontală vorbim despre o rezolutie de 5 megapixeli și un senzor de imagine mai bun.

  Acum ajungem la partea interesantă unde Samsung împrumută ceva de la Apple, compania urmând a oferi doar trei versiuni ale Samsung Galaxy S6 cu 32 GB, 64 GB și 128 GB spațiu de stocare, Apple renunțând la modelele de 32 GB, dar meținând cele de 16 GB. În final vorbim despre un procesor octa-core Exynos 7420 de 64 biti și un altul quad-core Snapdragon 810 de 64 biți, specificațiile nefiind deocamdată ferme, Samsung testând diverse combinații.