Samsung Galaxy S6 ar putea veni cu un ecran surpriză

samsung logo  Spătămâna aceasta am aflat că Samsung deja lucrează la viitorul Samsung Galaxy S6, el urmând a veni cu design complet refăcut, cu un ecran mai mare, dar și cu multe alte surprize pe partea de funcționalitate și hardware. Dezvăluirile despre viitorul produs al companiei Samsung continuă astăzi, informații oferite de către analiști asiatici către publicația KoreaHerald sugerând faptul că Samsung ar putea implementa un ecran flexibil curbat la ambele margini ale carcasei noului produs.

  Samsung Galaxy S6 cu ecran curbat la ambele margini ar reprezenta un uriaș salt tehnologif față de Samsung Galaxy Note Edge-ul care are ecranul curbat doar într-una dintre margini, dar are un preț pe măsură pentru această funcționalitate. Se pare că Samsung ar fi intenționat să implementeze acest tip de ecran pentru Samsung Galaxy Note Edge, dar a luat decizia de a păstra conceptul pentru anul viitor, testând cererea pentru asemenea produse cu lansarea modelului de anul acesta.

  Samsung Galaxy S6 ar urma să conțină un ecran cu rezolutie QHD, un procesor Snapdragon 810, o cameră de 16 megapixeli sau 20 megapixeli cu stabilizator de magine, el fiind dezvoltat în cadrul a ceea ce este denumit proiectul zero.