Aeternum aduce interfața Apple Watch în iPhone

  Săptămâna trecută a apărut un tweak special conceput pentru a ne permite să implementăm interfața Apple Watch în terminalele noastre iPhone care au jailbreak iOS 8.1 făcut deja, iar astăzi avem un tweak diferit. WatchSpring era denumirea tweak-ului anterior, însă cel disponibil astăzi se numește Aeternum, iar după cum puteți vedea deja din imaginea de mai sus, el modifică întreaga interfață a ecranului principal al iOS-ului, mai puțin dock-ul care va rămâne neatins în acest caz.

  Aeternum permite ascunderea dock-ului, rearanjarea iconițelor în ecranul principal, afișarea numelor aplicațiilor în dreptul iconitețelor, deci vorbim despre o schimbare complexă pentru terminalele noastre. Acesta nu este primul și nici ultimul tweak de acest gen, are deocamdată diverse probleme de funcționare, dar este dezvoltat pentru a aduce o schimbare majoră pentru terminalele noastre, așa că va fi interesant de văzut cum va arăta versiunea finala, ea nefiind deocamdată disponibile pentru instalare.

2 COMENTARII

  1. @Vio – mi se pare doar mie sau a spus destul de clar zaone ca nu este disponibil pentru download!? si tu intrebi in ce sursa il gasesti? te rog sa ma scuzi!