WatchSpring inlocuieste interfața iPhone cu cea a Apple Watch (Video)

  WatchSpring este un tweak lansat în cursul nopții trecute pentru posesorii de iDevice-uri care au jailbreak iOS 8.1, iar el a fost gândit în ideea de a ne permite să înlocuim interfața sistemului de operare iOS cu cea a Apple Watch. Aseară v-am prezentat o aplicație care vă permitea să vă jucați cu această interfață pe terminalele iPhone, insă ea nu era funcțională, astfel că astăzi va spun cum puteți instala o interfață funcțională a Apple Watch în iPhone, înlocuind întregul design al ecranului principal de aplicații.

  WatchSpring este practic o temă din moment ce modifică întregul aspect al ecranului principal de aplicații, însă trebuie să aveți grijă deoarece există posibilitatea ca diverse probleme să apară după instalarea sa în ceea ce privește compatibilitatea cu tweak-uri sau aplicații. În clipul video de mai sus aveți o demonstrație a aplicației disponibile ieri, tweak-ul funcționând într-un mod similar, doar că permite efectiv accesarea și utilizarea aplicațiilor noastre.

Cum instalez tema Apple Watch pe iPhone

  1. Descărcați pachetul WatchSpring de aici.
  2. Instalați din Cydia pachetul Open dezvoltat de către Conrad Kramer.
  3. Transferați pachetul WatchSpring prin SSH urmând instrucțiunile de aici, procedura de transfer fiind indentică.
  4. În baz aceluiași tutorial instalați pachetul folosind comanda dpkg -i gg.ki.TestHook1_1.0-2_iphoneos-arm(sau nume pachet).deb
  5. Reporniți terminalul și după boot ar trebui să aveți noua interfață disponibilă.

Având în vedere că WatchSpring ar putea genera probleme la utilizare, dacă doriți să îl dezinstalați, puteți accesa meniul Installed al Cydia. Acest tweak funcționează numai pe iOS 8 – iOS 8.1.