Apple pregătește o surpriză importantă pentru iPhone 6S

  Chiar dacă iPhone 6 și iPhone 6 Plus abia au fost lansate de către Apple, compania americană lucrează deja la viitoarele sale smartphone-uri și informații apărute recent indică faptul că în iPhone 6S am putea avea parte de o surpriză importantă. Conform unei publicații asiatice Apple ar intenționa să implementeze un ecran 3D în viitorul său smartphone high-end, compania americană testând în momentul de față o componentă de acest gen cu partenerii săi în vederea utilizării.

  Ecranul 3D pentru iPhone 6S va afișa elementele 3D fără a fi necesară purtarea unei perechi de ochelari speciali, astfel că utilizatorii vor avea parte de o experiență 3D cât se poate de bună fără accesorii speciale. Mai mult decât atât, compania Apple pregătește  și o serie de modificări pentru iOS-ul său în ideea de a afișa anumite elemente 3D speciale pentru noul ecran, dar totul este deocamdată într-un stadiu inițial de testare, așa că rămâne de văzut dacă ecranul va fi utilizat sau nu.

  Apple are destule brevete de invenție pentru ecrane 3D dedicate produselor sale și știm că o multitudine de alți producători au încercat deja să ofere o asemenea componentă dar au eșuat, deci va fi interesant de văzut ce va reuși Apple. Voi ce părere aveți? Va implementa Apple un ecran 3D în iPhone 6S ?