CASTIGATORII: Concurs: Câștigă unul dintre cele 5 coduri gratuite pentru jocul Worms 3!

 

  Worms 3 a fost lansat in luna august  a anului trecut in App Store pentru posesorii de iDevice-uri, el reprezentând un port al jocurilor lansate pe PC-uri cu mult timp în urmă. Cu milioane de achiziții în lumea întreagă, jocurile din seria Worms s-au dovedit a fi unele dintre cele mai populare de acest gen lansate în App Store-ul companiei Apple, ele oferindu-ne posibilitatea de a avea parte de o experiență de joc extrem de interesantă.

The follow up to the award-winning, best-selling Worms 2: Armageddon is here! Worms™ 3 has been designed and developed exclusively for iOS. DEAL yourself the advantage with a new, game-changing enhancement. Turn on the card mode and alter the start and end of each turn by the playing of strategic cards. COLLECT in-game rewards that allow you to purchase bronze, silver and gold cards. Build your deck from 41 fiendishly designed cards!

  Jocul are in continuare binecunoscutele clase de rame care v-au ajutat sa petreceti atat de mult timp pe iDevice-urile voastre, insa nu trebuie uitat nici modulul multiplaer care va permite sa va provocati prietenii, sau persoane necunoscute la jocuri online. Pentru a participa la concurs trebuie doar să lăsați un comentariu cu textul Particip. Concursul se va încheia vineri la ora 08:00.

UPDATE – Castigatorii sunt : A.S.C™Cosminel, Dodo, criminal , Vasile Oprea ;

Codurile vor fi trimise in cursul acestei saptamani.