Prima Pagina iPad Air 2 - LANSARE, PRET, ROMANIA, IMAGINI Nexus 9 are carcasă flexibilă, dar nu se îndoaie

Nexus 9 are carcasă flexibilă, dar nu se îndoaie

  iPhone 6 Plus se îndoaie, iPad Air 2 se îndoaie, dar produsele Apple nu sunt singurele care nu au o construcție 100% fără de greșeală deoarece, după cum puteți vedea din imaginea de mai sus, Nexus 9 are o carcasă flexibilă. Mijlocul carcasei Nexus 9 poate fi apăsat în interiorul cu presiune minimă aplicată asupra materialului și dacă sub el nu există un panou de protecție, atunci presiunea este aplicată direct pe bateria tabletei sau peste alte componente interne ale plăcii logice.

  Desigur că nu vorbim despre o problemă la fel de mare precum cea a terminalelor iPhone 6 Plus ale căror carcasă se îndoaie dacă suficientă presiune este aplicată asupra lor de către utilizatori, dar ironia rămâne. Tableta nua re nici pe departe aspectul unui produs premium din cauza lipsei unei carcase fabricate din aluminiu, așa că puțini se așteptau la foarte multe de la noua tabletă a celor de la Google, dar având în vedere că scandalul în care a fost implicată Apple motivează mulți revieweri să testeze duritatea materialelor, era de aștepat să vedem verificări de acest gen.

  Ce părere aveți despre această problemă a Nexus  9?

 • xuxu

  Faina, dupa iPad 3 e exact ce imi doream.

 • seby

  Fără a tine partea cuiva , mie îmi da senzația ca e un lucru foarte ieftin de la bazar :)))) sau dragoni roșu :))))))))

 • gianidiamond

  Calitatea fabricatiei,lasa de dorit:(

 • gianidiamond

  Naspa:(

 • john

  La fel ca spatele la iPhone5(S).

 • 12345

  Pffffff Ce mizerie … :))))

 • masypo

  Ce poți sa ceri unei firme ca HTC . Încă un motiv sa nu va atingeți vreodată de produsele lor. Cunoscu n persoane cu probleme cu produse HTC cumpărate de noi.