Prima Pagina Apple iPad Air 2 este rapidă, foarte rapidă

iPad Air 2 este rapidă, foarte rapidă

  iPad Air 2 a fost lansată săptămâna aceasta în România de către operatorii de telefonie mobilă Orange și Vodafone, dar ea a fost pusă în vânzare de către o serie de magazine online cu destule zile înainte, unii utilizatori având chiar posibilitatea de a o precomanda. Aflându-mă într-unul dintre mall-urile bucureștene zilele trecute m-am gândit să mă joc puțin cu noua tabletă a celor de la Apple și în minutele petrecute cu ea am realizat căt de mare este diferența în performanțe față de iPhone 6 Plus, dar mai ales față de iPad Air.

  În iPad Air 2 Apple a implementat un procesor triple-core și 2 GB RAM, tableta fiind cea mai puternică din lume când vine vorba de puterea de procesare, iar acest lucru este ușor de observat. De la accesarea paginilor web și până la accesarea aplicațiilor, iPad Air 2 face totul extrem de repede, mult mai repede decât orice alt produs Apple lansat până acum pe piață și asta este extrem de încurajtor pentru viitorul chip-urilor din seria A dezvoltate de către companie.

  Dacă veți avea ocazia de a cumpăra o tabletă iPad în perioada următoare nu pot decât să vă recomand fără reținere să cumpărați iPad Air 2 pentru că nu veți regreta achiziția din niciun punct de vedere.

 • Suny2012

  Cred ca articolul tau este decisiv. Am vandut ipad air-ul de 16 Gb si ma gandeam sa cumpar tot ipad air 1 de 32 sau64 de Gb. Insa dac tu zice ca performantele, viteza se observa repede atunci nu ramane decat sa cumpar direct ipad air 2. Multumesc pt ” sfat”.

 • Mihai

  Exagerezi. Sunt multe teste pe net. Se incarca mai repede paginile la ipad air 1 in multe din situatii.

 • crixalis

  Deci posibil la anu 6S sa fie cu triple core si 2GB RAM.

 • Ady

  La unele magazine in dreptul specificatiilor apare dual-core

 • catamorariu

  Unde o putem vedea?

 • @catamorariu: La operatori, la marii retaileri, sigur o gasesti intr-un mall undeva.

 • xuxu

  Si ce face in plus fata de celelalte modele? Porneste mai repede safari dupa ce da crash? Stie vreo treaba noua utila de care nici nu stiam ca avem nevoie? Are mai mult spatiu de stocare la un pret competitiv? E doar un nou produs Apple pentru oamenii simpli.

 • AppleForever

  xuxu nu stii sa citesti sau nu ai citit articolul si doar comentezi ca sa te afli in treaba?

 • xuxu

  AppleForever nu sti (cu un singur i) sa gandesti sau cumperi tablete ca sa te afli in treaba?

 • AppleForever

  xuxu esti praf cu sti cu un singur i .probabil esti praf in general.cauta sa vezi cum si cand se folosesc 2 de i.e clar ,esti doar unul care nu stie ce vb.mai bine taci si pari prost decat sa deschizi gura si sa inlaturi orice dubiu.

 • t0l0

  Sunt pe cale sa achizitionez Air 2. Insa nu stiu daca acum o gasesc la prețul corect, care este același peste tot. Merita așteptarea? Mi se pare ca prețul este cam mare, comparând cu Air 1 de 32 GB. Precizez ca vreau versiunea de 64GB wifi only. Stiu ca prețul de 64 ar trebui sa fie cu cel de 32 al vechii versiuni. Deci pot considera un preț de cca 2900 RON unul corect?

 • Angelo

  Miam loat un air 2 128gb 4G si merge super bine. Arata foarze frumos in culoarea Gold

 • iTu

  este rapida dar in real live nu se simte vre-o ‘wawww’ diferentza….ideea e ca samsuge si fani android sunt calcati pe coada. ca si design arata de nota 10 nu potzi compara cu plasticaturile concurentzei(ex. sony).