iPad Air 2 este rapidă, foarte rapidă

  iPad Air 2 a fost lansată săptămâna aceasta în România de către operatorii de telefonie mobilă Orange și Vodafone, dar ea a fost pusă în vânzare de către o serie de magazine online cu destule zile înainte, unii utilizatori având chiar posibilitatea de a o precomanda. Aflându-mă într-unul dintre mall-urile bucureștene zilele trecute m-am gândit să mă joc puțin cu noua tabletă a celor de la Apple și în minutele petrecute cu ea am realizat căt de mare este diferența în performanțe față de iPhone 6 Plus, dar mai ales față de iPad Air.

  În iPad Air 2 Apple a implementat un procesor triple-core și 2 GB RAM, tableta fiind cea mai puternică din lume când vine vorba de puterea de procesare, iar acest lucru este ușor de observat. De la accesarea paginilor web și până la accesarea aplicațiilor, iPad Air 2 face totul extrem de repede, mult mai repede decât orice alt produs Apple lansat până acum pe piață și asta este extrem de încurajtor pentru viitorul chip-urilor din seria A dezvoltate de către companie.

  Dacă veți avea ocazia de a cumpăra o tabletă iPad în perioada următoare nu pot decât să vă recomand fără reținere să cumpărați iPad Air 2 pentru că nu veți regreta achiziția din niciun punct de vedere.