WhatsApp Messenger aduce o schimbare pentru modul de scriere și citire a mesajelor

  WhatsApp Messenger a împlinit 5 ani astăzi și v-am prezentat o serie dintre realizările celui mai popular serviciu de mesagerie text de pe glob, însă iată că vorbim și despre o actualizare făcută tacit pentru el. Nu vorbim despre un update pentru aplicația din App Store, ci despre o schimbare făcută direct din serverele WhatsApp, compania schimbând culoarea checkmark-urilor care apar în momentul în care cineva citește un mesaj trimis de către voi, ele având acum culoarea albastră.

  În mod normal ele au culoarea gri indiferent de statusul de trimitere sau citire a mesajului vostru, însă începând din zilele următoare veți vedea acele checkmark-uri albastre în partea dreapta jos a unui message bubble. Schimbarea va fi făcută treptat pentru toți utilizatorii în următoarele zile, așa că nu vă speriați dacă nu o vedeți încă în terminalele voastre deoarece ar putea dura ceva timp până când ea va deveni disponibilă pentru voi.

  WhatsApp Messenger este disponibilă pentru DESCĂRCARE GRATUITĂ în App Store.

Pretul initial:
Numele:
WhatsApp Messenger

Gratuit

DESCARCA





Developer: WhatsApp Inc.
Categoria: Social Networking


Descriere: WhatsApp Messenger is a smartphone messenger available for iPhone and other smartphones. WhatsApp uses your 3G or WiFi (when available) to message with friends and family. Switch from SMS to WhatsApp to se…


Dimensiunea aplicatiei este: 33.0 Mb


14 COMENTARII

  1. Puțin dacă te documentai…

    O bifă verde = mesajul tău a fost trimis cu succes din telefonul tău.
    Două bife verzi = mesajul tău a ajuns cu succes în telefonul destinatarului.
    Două bife albastre = mesajul tău a fost citit de către destinatar.

  2. @Cody: asta este noutatea. Le vei vedea de acum. Posibil de mâine.

    @zaone: care e politica de moderare a comentariilor? Doar care îți convin? :/

  3. @Claudiu F.: Practic nu trebuia sa ti-l aprob nici pe primul avand in vedere atitudinea ta, asa ca nu te mira daca altele, precum cel care a intrat in moderare si a fost sters, nu vor fi afisate atat timp cat tu ma iei peste picior.