Prima Pagina aplicatii Upscale îți permite să activezi rezoluțile ecranelor iPhone 6 și iPhone 6...

Upscale îți permite să activezi rezoluțile ecranelor iPhone 6 și iPhone 6 Plus, sau oricare altele, pe iPhone-uri cu ecrane de 4 inch

  Upscale este un tweak extrem de interesant disponibil de foarte puțină vreme în Cydia, el oferindu-ne posibilitatea de a utiliza pe iPhone 5, iPhone 5C sau iPhone 5S rezoluțiile mari ale iPhone 6 și iPhone 6 Plus. Practic veți putea transforma rezoluția de 1134 x 640 pixeli într-una de 1334 x 750 pixeli sau 1920 x 1080 pixeli, elementele grafice fiind afișate pe ecran la noua rezoluție selectată de către voi, chiar dacă ea vi se va părea a fi potrivită sau nu.

  În imaginea de mai sus puteți vedea cât de mare va fi schimbarea în trecerea de la rezoluția iPhone 5S la cea a iPhone 6 Plus, dar rezoluția iPhone 6 va fi cea mai potrivită pentru aceste ecrane de 4 inch ale terminalelor. Schimbând rezoluția veți afișa mai multe elemente pe ecranele terminalelor voastre, dar în același timp veți reduce performanțele dispozitivelor voastre deoarece hardware-ul lor a fost optimizat pentru anumite setări, iar voi îl forțați să funcționeze la alte valori.

  Upscale are disponibil și un meniu de setări care vă permite să setați și o rezolție personalizată pentru ecran, astfel că vă veți putea juca cu dimensiunile pentru a vedea exact ceea ce vi se potrivește. Upscale este unul dintre cele mai interesante tweak-uri disponibile pentru iDevice-urile noastre, iar dacă sunteți interesați de el, îl veți găsi în versiune beta în repo-ul repo.bd452.com al Cydia.

  • Andrei

    Nu vad rostul acestui tweak.

  • MMVVDD

    Îl vindeți si vă luați un telefon galaxy s5 sau note 4 fullHD, numai aşa ajungeți cu rezoluția mai mare.

  • RaDu

    Citeam in urma cu câteva zile despre traficul de date la iPhone in funcție de rezoluția ecranului. De când folosesc tweakul acesta pe un i5s observ consumul de date mărit. Sa aibă legătura? A mai remarcat cineva asta?