Upscale îți permite să activezi rezoluțile ecranelor iPhone 6 și iPhone 6 Plus, sau oricare altele, pe iPhone-uri cu ecrane de 4 inch

  Upscale este un tweak extrem de interesant disponibil de foarte puțină vreme în Cydia, el oferindu-ne posibilitatea de a utiliza pe iPhone 5, iPhone 5C sau iPhone 5S rezoluțiile mari ale iPhone 6 și iPhone 6 Plus. Practic veți putea transforma rezoluția de 1134 x 640 pixeli într-una de 1334 x 750 pixeli sau 1920 x 1080 pixeli, elementele grafice fiind afișate pe ecran la noua rezoluție selectată de către voi, chiar dacă ea vi se va părea a fi potrivită sau nu.

  În imaginea de mai sus puteți vedea cât de mare va fi schimbarea în trecerea de la rezoluția iPhone 5S la cea a iPhone 6 Plus, dar rezoluția iPhone 6 va fi cea mai potrivită pentru aceste ecrane de 4 inch ale terminalelor. Schimbând rezoluția veți afișa mai multe elemente pe ecranele terminalelor voastre, dar în același timp veți reduce performanțele dispozitivelor voastre deoarece hardware-ul lor a fost optimizat pentru anumite setări, iar voi îl forțați să funcționeze la alte valori.

  Upscale are disponibil și un meniu de setări care vă permite să setați și o rezolție personalizată pentru ecran, astfel că vă veți putea juca cu dimensiunile pentru a vedea exact ceea ce vi se potrivește. Upscale este unul dintre cele mai interesante tweak-uri disponibile pentru iDevice-urile noastre, iar dacă sunteți interesați de el, îl veți găsi în versiune beta în repo-ul repo.bd452.com al Cydia.