iOS 8 și o problemă foarte deranjantă a ecranului de blocare

  Utilizând iOS 8 încă din vară de la prima versiune beta am întâmpinat o problemă foarte deranjantă a ecranului de blocare, LockScreen, pe care inițial am pus-o în seama problemelor normale ale versiunilor beta. Din păcate de la iOS 8 beta 1 și până la iOS 8.1.1 ea nu a fost rezolvată în vreun fel și am întâlnit-o atât pe vechiul terminal iPhone 5S, cât și pe noul iPhone 6 Plus, deci nu este ceva legat strict de un terminal sau altul, ci o problemă a sistemului de operare.

  Vorbesc despre imposibilitatea de a accesa Control Center printr-un swipe în ecranul de blocare în anumite situatii, efectuarea gestului de jos în sus neavând vreun efect asupra iOS-ului, acesta rămânând complet impasibil la eforturile mele. Închiderea ecranului și apăsarea butonului Lock readuce terminalul la viață și Control Center poate fi accesat rapid folosind gestul predefinit de către compania Apple, problema apărând în mod constant când terminalul este blocat.

  Din păcate nu am găsit vreo rezolvare pentru ea, nici cu jailbreak și nici fără, deci nu pot decât să mă declar învins de iOS 8 care pare a fi cea mai proasta versiune a iOS de până acum. Voi ați întâmpinat această problemă cu terminalele voastre ?

36 COMENTARII

  1. @zaone: cred ca trebuie actualizata aplicația, de la ceva vreme da crash la fiecare articol nou si plus de asta se articolele se incarca destul de greu uneori.

  2. Da. Si la mine face așa. Când am muzica pe pauza cel mai des.. Chiar. Se mișca oribil iOS 8. Trebuia sa fac downgrade. 7.1.2 a fost cea mai buna.

  3. nu am patit niciodata asa ceva pe 5s.multe dintre problemele raportate pe acest site nu mi s-aubintamplat niciodata.poate sunt doar norocos 🙂

  4. Salut! Apropo de iOS 8, am si eu o problema pe iPhone 5S, cu Wi-fi-ul, merge foarte prost pe orice aplicatie, WhatsApp, Facebook, jocuri! Mentionez ca pe iOS 7 nu aveam aceasta problema, daca ma puteti ajuta cu un sfat , sau daca mai este cineva in situatia mea! Multumesc

  5. Am 5s, 64gb. Aveam lag la răspuns pe 8, pe 8.1 fără jb, am făcut jb și are in continuare lag. De asemenea, după jb am constatat și problema cu “swipe up” 🙁

  6. Lagul la raspuns al am si eu mai suna vreo 2 sec dupa ce fac slide,cam detanjant ati suna tel in ureche daca al duci repede la ureche.

  7. Pe iPhone 5 si 5s am problema asta, ambele cu iOS 8.1. Mai am o problema apăruta recent pe 5, când închid apelul rămâne ecranul negru dacă nu închid eu si Închide cu cine vb înaintea mea. Apăs butonul de Home si își revine dar dacă vreau sa închid aplicațiile am o pagina neagră care nu pot sa o închid

  8. Zaone eu am o problema cu control centerul pe un ip 6 cu jailbeak.. Daca accesez cc si sunt intr-o aplicatie isi ia telefonul respring.. Mentionez ca am instalat din cydia cccontrol.. Are vreo legatura? Se va rezolva problema pe viitor cu updaturi in cydia?

  9. Zaone vrei sa spui ca in iOS 7 mergea cu ecranul inchis sa faci swipe??? Hmmm te inseli! Eu am pe langa ip6 cu 8.1 si ip5 cu 7.1.2 si nu a mers niciodata swipe cu ecranul inchis.
    Eu cred ca unele probleme apar din cauza ca se face update din tel ci nu prin iTunes dar asta clar nu e prb utilizatorului.

  10. Am intampinat-o pe i5. Si mai e o problema stresanta, cand primesc mail-urile de la idevice.ro, pana sa instalez ios 8, in momentul in care apasam pe titlul unei stiri, sarea direct mai jos chiar pe titlul stirii unde afiseaza primele randuri din stirea respectiva, iar la inca o apasare imi afisa stirea completa in Safari. Acum apas pe tiluri si nu se intampla nimic, trebuie sa dau scroll in jos pana la stirea pe care vreau sa o accesez. Trebuia sa modifici tu ceva ca sa revina aceasta functionalitate? Pe iPad 2 cu iOS 6 inca functioneaza. Probabil imi vei spune sa citesc din aplicatie, dar imi place mai mult asa.

  11. am cumparat astazi un iPhone 6 nou din Canada…are pe el iOS 8.0….sa-l urc la 8.1 pentru Jailbreak sau sa raman pe 8.0…sunt avantaje pe 8.1?