Facebook lansează noi opțiuni pentru a controla conținutul afișat în News Feed (Video)

  În cursul acestei zile compania Facebook a lansat o serie de opțiuni noi pentru utilizatori, acestea ajutându-i să administreze tipurile de conținut afișat în News Feed prin selectarea persoanelor de la care doresc sau nu doresc să vizualizeze post-uri noi. În clipul video de mai sus avem o demonstrație a modului în care funcționează noul sistem și practic atunci când vedeți un post nedorit, aveți optiunea de a ascunde temporar orice alte mesaje de la respectiva persoană.

  Mai mult decât atat, voi nu veți da unfriend acelei persoane, ci doar nu îi veți mai vedea noutățile fără ca ea să știe acest lucru, Facebook netrimițând o notificare către ea în momentul selectării opțiunii. Aplicația Facebook permite administrarea setărilor de vizualizare a post-urilor într-un meniu numit News Feed Settings, acolo fiind listate toate persoanele de la care am văzut cele mai multe post-uri noi în News Feed, pe cele urmărite acum sau în trecut, pentru fiecare existând opțiuni de ignorare sau urmărire.

  Noile opțiuni sunt deja disponibile în aplicația Facebook pentru iDevice-urile noastre, astfel că le veți putea utiliza imediat.