iPhone 6 Plus vs Samsung Galaxy Note 4 – comparatia camerelor

  iPhone 6 Plus vs Samsung Galaxy Note 4 sunt cele mai interesante phablet-uri disponibile în momentu de față pentru achiziție, iar dacă încă mai erați curioși să aflați cât de bine se descurcă ale lor camere, ei bine acum veți avea ocazia de a afla. iPhone 6 Plus are o cameră de 8 megapixeli ce înregistrează imagini la o rezoluție de 2448 x 3264 pixeli, cu dimensiune de pixel de 1.5µm, dimensiune de senzor de 1/3″ și deschidere de f/2.2.

  Samsung Galaxy Note 4 are o cameră de 16 megapixeli ce înregistrează imagini la o rezoluție de 5312 x 2988 pixeli, cu dimensiune de pixel de 1.12µm, dimensiune de senzor de 2/6″ și deschidere de f/2.2. Ambele camere sunt bune, ambele înregistrează poze foarte bune, dar desigur că între cele două produse trebuie să existe un învingător, iar în baza imaginilor din acest articol vă veți convinge singuri care dintre cele două terminale are camera mai bună.

  În fiecare imagine, partea stăngă a fost înregistrata cu iPhone 6 Plus, iar cea dreaptă cu Samsung Galaxy Note 4. Care smartphone are camera mai bună, în opinia voastră?