iPhone 6 și iPhone 6 Plus atrag de 3 ori mai mult interes decât Samsung Galaxy Note 4 în Coreea de Sud

  iPhone 6 și iPhone 6 Plus au fost lansate cu precomandă într-o multitudine de țări de pe glob de către compania Apple, iar printre ele regăsim și Coreea de Sud, țara “natală” a celor de la Samsung. Conform operatorilor de telefonie mobilă, cele două noi produse Apple au generat la o lună după lansare mai multe precomenzi decât Samsung Galaxy Note 4 care a fost lansat exclusiv în această țară cu o lună de zile în urmă de către compania Samsung.

On Friday, the country’s three mobile carriers began taking orders for both the iPhone 6 and iPhone 6 Plus. In less than an hour, the carriers reported that orders had reached tens of thousands, outpacing the rate reported for Samsung Electronics Co.’s Galaxy Note 4 model at its launch here in September.

  Un operator de telefonie mobilă înregistrase 10.000 de precomenzi în primul minut de la deschiderea sesiunii și 50.000 după primele 30 de minute, în timp ce un altul a înregistrat 20.000 de precomenzi în primele 20 de minute. În prima oră de precomenzi iPhone 6 și iPhone 6 Plus au înregistrat 100.000 de precomenzi, de 3 ori mai multe decât Samsung Galaxy Note 4 în aceeași perioadă de timp, cifra fiind considerabilă pentru lansarea unor produse ale Apple.

  În România cele două produse sunt disponibile de vineri la operatori și precomenzile rămân deschise, dar nimeni nu a dorit să ofere detalii cu privire la cifrele privind cererea. Daca sunteți interesați puteți afla aici cât costa iPhone 6 la Telekom, Orange și Vodafone, iar dacă încă nu ați făcut o precomandă, o puteti înregistra acum.