Un presupus prototip al iPhone 6 se vinde pentru o sumă modică pe eBay după o listare de 100.000$

  Acum câteva săptămâni de zile v-am spus că un presupus prototip al iPhone 6 a fost listat pentru vânzare pe eBay, iar ofertele înregistrate pentru el au depășit suma de 100.000$, deși în final vânzătorul său a retras produsul. După această retragere terminalul iPhone 6 a fost repus în vânzare de către deținătorul său, însă de această dată prețul de vânzare a fost de numai 11.100$, mult mai apropiat de realitate, chiar dacă vorbim despre un produs destul de rar. Vânzătorul său a admis că acest iPhone 6 nu este un prototip, ci doar un produs care a fost testat de către partenerii Apple cu aplicațiile speciale de verificare a componentelor, el neavând iOS 8 instalat.

I have been informed by Apple that this phone is not a prototype, but rather a device that went through the manufacturing process and was never completed. The phone does not have iOS8 running on it, has a red charging port and has no FCC writing on the rear of the device… It is running applications that do not come on the released device.

  Vânzătorul a anunțat compania Apple în legătură cu existența acestui dispozitiv și a confirmat faptul că el nu este un prototip, astfel că prețul mult mai mic este justificat în aceste condiții. Mai mult decât atât, pentru că nu vorbim despre un prototip compania Apple nu va fi la fel de interesată să îl caute pe deținător pentru a îl acționa în judecată sau pentru a depune vreo plângere penală împotriva sa pentru furtul acestui produs din fabrica vreunul partener care nu a reușit să țină acest produs în siguranță.