BLACK FRIDAY 2014 aduce o săptămână de REDUCERI

  Black Friday 2014 începe pe 21 noiembrie în România anul acesta, data fiind apropiată de cea aleasă de către magazinele online anul trecut pentru a iniția această campanie de reduceri pentru sute de mii de produse disponibile în propria ofertă. Deși unele magazine au început deja să ofere la preț redus diverse produse sub titulatura campaniei de Black Friday, ceea ce se face în România este prematur față de ceea ce se organizează în străinătate. În diverse alte țări de pe glob Black Friday va fi pe 28 noiembrie, ultima zi a acestei luni, însă România este mai specială și își organizeaza totuș după bunul plac.

BLACK FRIDAY 2014 aduce o săptămână de REDUCERI

  Black Friday 2014 va fi în România un fel de Black Week, adică o săptămână întreagă de reduceri și promoții la o gamă extrem de variată de produse, iar dacă lucrurile vor fi similare cu cele de anul trecut, atunci vom avea două zile de reduceri masive. Prima dintre ele va fi pe data de 21 noiembrie și va implica o parte dintre magazinele online din țara noastră, în timp ce a doua va fi organizată pe data de 28 noiembrie, în rând cu restul lumii. Teoretic această împărțire ar trebui să fie cât se poate de benefică pentru noi deoarece mai multe produse vor fi oferite la preț promoțional dar rămâne să vedem totul atunci.

  Black Friday 2014 va aduce foarte multe produse Apple la preț redus, iar dacă veți dori să aflați despre toate dintre ele, atunci vă recomand să vizitați iDevice.ro des în următoarea perioadă pentru a le afla pe toate! Aplicația iDevice.ro vă va ajuta să aflați despre orice articole de reduceri imediat și vă recomand să o instalați.

Pretul initial:
Numele:
iDevice.Ro Push App

Gratuit

DESCARCA





Developer: Adrian Gabor
Categoria: News


Descriere: iDevice.ro este in momentul de fata cel mai citit blog tehnologic din Romania, sute de mii de romani citind lunar cele mai noi si mai interesante stiri despre produse Apple si orice are legatura cu domeniu…


Dimensiunea aplicatiei este: 7.5 Mb