iPhone 6 și iPhone 6 Plus ar fi trebuit lansate acum 3 ani conform lui Steve Wozniak

  iPhone 6 și iPhone 6 Plus sunt primele smartphone-uri Apple echipate cu ecrane mai mari de 4 inch, ele fiind primite cu extrem de mult entuziasm de către fanii companiei din întreaga lume, dar și de către partenerii săi. Deși terminalele au fost primite cu vânzări ridicate, unii parteneri ai celor din Cupertino au criticat faptul că Apple a așteptat atât de mult pentru a le aduce pe piață, co-fondatorul Steve Wozniak fiind unul dintre ei. Conform lui Wozniak, cota de piață a Apple în segmentul smartphone-urilor ar fi fost mult mai mare acum dacă ar fi lansat iPhone 6 și iPhone 6 Plus cu 3 ani de zile în urmă și ar fi putut concura mai bine cu Samsung.

Apple could have had a much bigger share of the smartphone market if it had a larger-screen iPhone for the past three years. It could have competed better with Samsung.Tech is like a song. You can get all the details from someone else, but you’re not sure you like it until you hear it for yourself.

  Deși a co-fondat Apple cu Steve Jobs acum mai bine de 30 de ani, Wozniak nu este unul dintre susținătorii necondiționați ai celor din Cupertino, el criticând Apple cu fiecare ocazie în care aceasta lansează produse care nu sunt pe placul său. Vorbind și despre Apple Watch, Wozniak afirmă că produsul Apple se distinge față de alte produse similare deoarece nu pare a fi un simplu dispozitiv dedicat pentru monitorizarea activităților de fitness, ci un produs complex cu o funcționalitate multiplă. Testând multiple modele ale smartwatch-urilor, Wozniak a realizat rapid că ecranele mari ale smartphone-urilor sunt în continuare necesare, însă cu toate acestea este de părere că produsul Apple ar putea avea succes.