Type Nine – aplicația cu tastatura perfectă pentru orice mâini

  Type Nine este o tastatură terță pentru iPhone, iPad și iPod Touch-urile care rulează iOS 8, iar după cum puteți vedea din imaginea de mai sus, ea a fost gândită pentru a fi utilă oricăror posesori de iDevice-uri, indiferent cât de mari ar fi degetele lor. Tastatura conține suport pentru doar câteva limbi de pe glob momentan, dar acest lucru nu ar trebui să fie o problemă dacă utilizați doar tastatura în engleză pentru iPhone sau tableta iPad. Partea interesantă a acestei tastaturi este că ea permite scrierea folosind multiple limbi simultan, astfel că veți avea posibilitatea de a beneficia de toate caracterele de care aveți nevoie.

Type Nine has big keys that are easy to hit, letting you type faster with less concentration. There are a lot of useful features in Type Nine besides the easy and fast typing, such as: Multiple languages at the same time: Type Nine suggests words from multiple languages at the same time. When writing you have a desired language active, but if you want a word in another language Type Nine will suggest those to you as well.

  Type Nine nu are disponibil un sistem de completare automată a cuvintelor rostite de către noi și acest lucru este prezentat ca o funcție utilă deoarece scade riscul ca noi să scriem grețit cuvintele folosind tastatura pe terminale. Separat de acestea, tastatura este capabilă să învețe din cuvintele tastate de către noi pentru a ne oferi sugestii mai bune în viitor pentru cuvintele tastate, astfel că veți putea scrie mai repede oricând și oricum. Noua tastatură pentru iPhone, iPad și iPod Touch este disponibilă pentru cumpărare în format universal în App Store.

Pretul initial:
Numele:
Type Nine

0.89

DESCARCA





Developer: Rasmus Porsager
Universala
Categoria: Utilities


Descriere: Type Nine has big keys that are easy to hit, letting you type faster with less concentration.

Please note: Type Nine currently supports English, Spanish and Danish, and is only useful in those languages. …


Dimensiunea aplicatiei este: 28.7 Mb