Roomy mărește spațiul de afișare a notificărilor în LockScreen

  Roomy este un tweak lansat în cursul nopții trecute în Cydia pentru iDevice-urile noastre care rulează iOS 8, iar după cum puteți vedea deja din imaginea de mai sus, el a fost gândit pentru a afișa mai multe informații în LockScreen-ul sistemului de operare. Folosind spațiu disponibil în noile ecrane ale terminalelor iPhone pentru afișarea de informații, tweak-ul crește numărul de notificări care sunt vizibile în ecranul de blocare de la aplicații. Mai mult decât atât, acest tweak este comaptibil cu Upscale sau LittleBrother, ele permițând modificarea rezoluției vechilor iDevice-uri pentru a afișa mai multe informații pe ecran.

Roomy enlarges your lock screen notification area to see more information at a glance. Roomy takes advantage of the larger phone’s new screens, and is also great if you’re running LittleBrother or Upscale or another program which changes your phone’s resolution.

  Roomy este disponibil pentru descărcare gratuită în repo-ul BigBoss al Cydia, dar jailbreak iOS 8.1 trebuieă făcut înainte de a îl putea instala.