Vodafone oferă un an de Zonga gratuit pentru clienții prepay

Vodafone Logo  Vodafone, cel de-al treilea operator de telefonie mobilă de pe piața locală a anunțat în cursul acestei zile o nouă ofertă disponibilă pentru utilizatorii cartelei Vodafone care sunt în acelați timp și fani ai serviciului Zonga, sau doresc să asculte muzică online. Începând cu ziua de astăzi, toți utilizatorii cartelei Vodafone vor avea acces gratuit timă de un an de zile la serviciu de streaming audio online Zonga, fără restricții de streaming sau trafic. Zonga are disponibile nu mai puțin de 25 de milioane de melodii și pune la îndemâna utilizatorilor albumele a peste 1.8 milioane de artiști români, deci veți avea cu siguranță ce să ascultați utilizându-l.

  Vodafone susține că este primul operator de telefonie mobilă din România care integrează muzica nelimitată gratuit pentru utilizatorii serviciilor prepay, muzica fiind doar pe terminale mobile, nu și pe PC-uri. Oferta poate fi utilizată doar cu cartela Vodafone disponibilă pentru achiziție din magazinele Vodafone sau cele ale partenerilor.

Utilizatorii Cartelei Vodafone pot asculta gratuit muzica prin aplicatia Zonga, timp de un an

  • In luna octombrie, numarul total de descarcari ale aplicatiei Zonga powered by Vodafone s-a dublat
  • Tot in luna octombrie, comparativ cu luna precedenta, numarul de liste de melodii create zilnic in Zonga s-a triplat, iar numarul de utilizatori activi zilnic s-a dublat

Bucuresti, Romania – 12 noiembrie 2014 –Vodafone Romania ofera utilizatorilor Cartelei Vodafone acces gratuit in aplicatia mobila Zonga, promotional, timp de un an de zile.

Zonga powered by Vodafone, primul serviciu romanesc care ofera un extins continut muzical, dispune acum de 25 de milioane de melodii si pune la dispozitia utilizatorilor albumele a peste 1.800.000 de artisti romani si straini.

“Este pentru prima data cand un operator telecom integreaza muzica nelimitata, gratuit, pentru utilizatorii serviciilor prepaid. Ne bucuram sa oferim acest beneficiu tuturor clientilor Cartelei Vodafone, cu atat mai mult cu cat serviciul este gratuit timp de un an de zile, iar avantajele utilizarii unei aplicatii dedicate de muzica sunt nenumarate, fata de streaming-ul video. Spre exemplu, consumul de trafic de internet este aproape de 10 ori mai mic, iar utilizatorul consuma de 3 ori mai putin din autonomia bateriei. In ultima luna, Zonga a inregistrat rezultate impresionante: comparativ cu luna precedenta, numarul de liste de melodii create zilnic s-a triplat, iar numarul de utilizatori activi zilnic s-a dublat”, a declarat Radu Tudorache, Director Prepaid, Consumer Business Unit, Vodafone Romania.

“Zonga este, la ora actuala, cea mai dinamica aplicatie muzicala din Romania – avem 25 de milioane de melodii ale artistilor romani si internationali si sute de playlist-uri cu recomandari, actualizate zilnic, pentru toate gusturile muzicale. De la integrarea serviciului Zonga pentru utilizatorii prepaid ai Vodafone Romania, numarul total de descarcari ale aplicatiei, din Playstore sau Apple Store, a crescut cu 120%. In prezent, vorbim de peste 2 milioane de ascultari lunare, peste 60% dintre ele fiind facute de pe smartphone.” a declarat Sergiu Biris, Fondator si CEO Zonga.

Astfel, utilizatorii Cartelei Vodafone pot asculta oricand online muzica lor preferata, pot descoperi artisti noi, melodii si albume. De asemenea, acestia pot asculta posturile radio Zonga personalizate in functie de istoricul ascultarilor si de genurile preferate. Mai mult, utilizatorii beneficiaza de o sectiune sociala, unde pot gasi melodiile ascultate de prietenii lor de pe Facebook. Listele si preferintele fiecarui utilizator sunt sincronizate automat intre toate dispozitivele: PC, tableta sau mobil (iOS/Android/Windows Phone). Cele peste 25 de milioane de melodii din aplicatie pot fi descarcate si ascultate chiar si offline, atunci cand utilizatorii nu au acces la internet.

Pentru a beneficia de oferta promotionala, valabila pana la 31 decembrie 2014, clientii Vodafone trebuie sa utilizeze o cartela Vodafone activa si sa nu intre, pe parcursul celor 12 luni, in perioada de gratie. Traficul in aplicatie se consuma din pachetul de date inclus sau se taxeaza conform tarifelor standard.