Black Friday 2014 Orange Romania – reduceri de până la 100% la telefoane mobile, tablete, accesorii sau abonamente

  Black Friday 2014 la Orange România va începe în cursul săptămânii viitoare, operatorul publicând o pagină specială în cadrul website-ului său pentru a anunța evenimentul de reduceri dedicate clienților proprii și nu numai. Orange România nu a anunțat deocamdată data la care va da startul reducerilor în cadrul magazinului său online, dar ne atrage atenția asupra faptului că anul trecut a avut peste 10.000 de produse cu reducere de până la 100%, însă printre ele nu s-au afla și cele mai recente produse ale companiei Apple, așa cum s-ar fi așteptat mulți.

Black Friday 2014 la Orange Romania

  Black Friday 2014 la Orange România ar putea fi organizat exact precum anul trecut, adică sub forma unui Black Week, o săptămână întreagă de promoții pentru produsele disponibile în magazinul său online, fiecare zi aducând reduceri separate pentru diverse tipuri de produse. Dacă sunteți interesați de ceea ce are de oferit Orange în cadrul promoției Black Friday, atunci vă recomand să-i vizitați website-ul și să vă înscrieți la newsletterul care afișează toate promoțiile sale, însă desigur că de pe iDevice.ro veți afla tot ceea ce merită sau nu cumpărat de la el.

  Ieri au fost anunuțate și categoriile de produse care vor beneficia de reducere în cadrul Black Friday la eMag, iar un alt mare magazin online are deja reduceri pentru telefoane mobile, tablete sau accesorii pentru ele. Pentru a afla toate reducerile importante pentru Black Friday 2014, vă recomand să urmăriți îndeaproape iDevice.ro!